Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Clujenii chemaţi în stradă să protesteze faţă de situaţia din spitale: „Haideţi să nu mai tăcem!”

Clujenii chemaţi în stradă să protesteze faţă de situaţia din spitale: „Haideţi să nu mai tăcem!”

May 6, 2016 9:01 am by: A+ / A-

„Haideţi să nu mai tăcem! Să ieşim în stradă şi să le cerem socoteală. Să cerem răspunderea ministrului sănătăţii şi o anchetă obiectivă”. Astfel sunt chemaţi clujenii să protesteze vineri, de la ora 19.00, în Piaţa Unirii din Cluj. Iniţiativa s-a făcut pe Facebook.

Cluj-Napoca şi Bucureşti sunt primele oraşe în care au fost anunţate proteste ca urmare a scandalului dezinfectanţilor folosiţi în spitalele din ţară. Protestatarii vor să ceară în stradă demisia ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu.

În centrul scandalului se află firma Hexi Pharma, care potrivit anchetelor jurnalistice, ar vinde dezinfectanţi diluaţi spitalelor din România.

“SISTEMUL S-A CONTROLAT SINGUR ȘI A IEȘIT BINE LA CONTROL. Da, e vorba de acel sistem care, de ani de zile, atentează la sănătatea și la viețile noastre”, se arată pe pagina de Facebook.

Iniţiatorul protestului spune că vrea să iasă în stradă “să ceară socoteală, răspundrerea ministrului Sănătăţii şi o anchetă obiectivă”.

Clujenii chemaţi în stradă să protesteze faţă de situaţia din spitale: „Haideţi să nu mai tăcem!” Reviewed by on . „Haideţi să nu mai tăcem! Să ieşim în stradă şi să le cerem socoteală. Să cerem răspunderea ministrului sănătăţii şi o anchetă obiectivă”. Astfel sunt chemaţi c „Haideţi să nu mai tăcem! Să ieşim în stradă şi să le cerem socoteală. Să cerem răspunderea ministrului sănătăţii şi o anchetă obiectivă”. Astfel sunt chemaţi c Rating: 0
scroll to top