Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Clujenii vor putea circula cu troleibuze și autobuze pana la ora 2.00 în noaptea de Înviere.

Clujenii vor putea circula cu troleibuze și autobuze pana la ora 2.00 în noaptea de Înviere.

TroleibusOrarul a trei principale linii de transport în comun din Cluj-Napoca va fi prelungit până la ora 2.00 în noaptea de Înviere, sâmbătă spre duminică, pentru a le permite clujenilor să se deplaseze la slujbele religioase de la catedralele din centru.

Anunțul a fost făcut de primarul Emil Boc în cadrul conferinței sale săptămânale, organizată miercuri.

Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca va asigura transportul între zona centrală și cartierele Mănăștur, Grigorescu, Mărăști și Zorilor.

Va fi suplimentat astfel până la 2.00 noaptea orarul liniei de troleu 25 (cartierul Mănăștur – cartierul Gheorgheni, cu tranzit prin centru), respectiv a celor de autobuz 30 (Grigorescu – Mărăști, cu tranzit prin centru și 46 (Piața Mihai Viteazul – Zorilor).

sursa stire: voceatransilvaniei.ro

Clujenii vor putea circula cu troleibuze și autobuze pana la ora 2.00 în noaptea de Înviere. Reviewed by on . Orarul a trei principale linii de transport în comun din Cluj-Napoca va fi prelungit până la ora 2.00 în noaptea de Înviere, sâmbătă spre duminică, pentru a le Orarul a trei principale linii de transport în comun din Cluj-Napoca va fi prelungit până la ora 2.00 în noaptea de Înviere, sâmbătă spre duminică, pentru a le Rating:
scroll to top