Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Clujenii vor putea cumpara bilete CTP prin SMS ! Afla aici cat vor costa

Clujenii vor putea cumpara bilete CTP prin SMS ! Afla aici cat vor costa

sms ticketClujenii vor putea cumpăra din 1 iunie bilete prin SMS, fără a mai fi nevoiți să cumpere biletul fizic de la ghișeele Companiei de Transport Public (CTP) Cluj.

Directorul CTP Cluj, Liviu Neag, a declarat că vor fi disponibile trei tipuri de bilete prin sms: de o călătorie, valabile o oră sau pentru o zi întreagă.

”Călătorul va trimite prin sms numărul autobuzului în care s-a urcat, mai trebuie să pună un indicator în funcție de biletul pe care îl vrea, iar apoi va primi un cod care să îi confirme că a cumpărat ce și-a dorit. Controlorul va verifica cu un PDA codul primit de călător”, a explicat Liviu Neag, directorul CTP Cluj.

Prețurile vor fi de doi lei pentru o călătorie, 4 lei pentru biletul valabil o oră și de 12 – 13 lei pentru biletul valabil o zi întreagă.

La acest tarif se va adăuga 15 – 20 %, care va fi costul operatorului de telefonie.

Noul sistem va fi implementat din 1 iunie.

Clujenii vor putea cumpara bilete CTP prin SMS ! Afla aici cat vor costa Reviewed by on . Clujenii vor putea cumpăra din 1 iunie bilete prin SMS, fără a mai fi nevoiți să cumpere biletul fizic de la ghișeele Companiei de Transport Public (CTP) Cluj. Clujenii vor putea cumpăra din 1 iunie bilete prin SMS, fără a mai fi nevoiți să cumpere biletul fizic de la ghișeele Companiei de Transport Public (CTP) Cluj. Rating:
scroll to top