Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Clujenii vor sti unde se afla radarele din oras si judet !

Clujenii vor sti unde se afla radarele din oras si judet !

radar cluj Un nou grup a fost creat pe facebook, grup in care oricine se poate alatura pentru a afla in ce zone din Cluj-Napoca, si judetul Cluj se afla echipaje de politie, radare, filtre. Grupul il gasiti la adresa: https://www.facebook.com/groups/radarecluj/.

Sistemul functioneaza in felul urmator: membri grupului posteaza pe grup locul si ora cand a vazut echipajul de politie si ceilalti membri ai grupului vor primii notificare.

Câteva instrucțiuni de utilizare a grupului:
*Grupul se adresează și celor în tranzit, chiar dacă ești tu cunoscător al orașului/județului, alții sunt în treacăt sau sunt noi pe grup, asa ca încearcă sa fii receptiv la completările făcute de ceilalți și atenționările adminilor.
*Toate postările servesc drept exemplu ptr restul comunității, asa ca încearcă sa postezi cat mai exemplar, chiar dacă toată lumea știe unde e ,,centrul”.
*Postările incomplete sunt COMPLETATE de admini sau de restul membrilor fără intenția de a reproșa cuiva lipsa detaliilor (asa ca lăsați mai moale orgoliul, nimeni nu are nimic cu nimeni, unicul scop fiind optimizarea postărilor).
*O postare trebuie sa conțină: STRADA / SENS / REPER / ORA 24H la care ai întâlnit echipajul. Daca nu se cunosc unele aspecte, recomand sa transmiteți datele către un Admin , iar el va centraliza și posta corect informațiile (in limita timpului disponibil bazat pe voluntariat).
*Tot ce nu se încadrează ca radar sau filtru organizat se postează pe https://www.facebook.com/groups/InfoTraficCluj (accidente, blocaje, pericole în trafic, semafoare defecte etc)
*NU FACEM CHAT INUTIL IN ACEST GRUP!
Se postează doar legat de subiectul grupului. Pentru comentarii ulterioare se folosește mesageria privata! Tot ce este în plus se șterge, iar dacă insistați sa faceți chat veți fi excluși din grup. Țineți cont ca la fiecare comentariu inutil, ne zbârnâie telefonul în buzunar și nu toți suntem interesați de chatul vostru. Atunci când se comentează la una din postări, ea ajunge automat prima în cronologia grupului, asa ca nu le stricați cu întrebări și chat inutil.Suntem în grupul acesta pentru a fi informați cu privire la radarele și filtrele politiei rutiere, NU PENTRU SOCIALIZARE!!!
* VERIFICA înainte dacă (în ultimele 6-8 ore) nu a postat cineva aceeași informație pe care vrei sa o postezi și tu! Comunitatea noastră se mărește, deci e posibil sa fim mai multi in același loc și nu avem de ce sa postam același lucru de N ori. Eventual puteți comenta la prima postare un simplu “Confirm” +ora (24H) la care postezi. E un deranj enorm sa primim zeci de notificări cu aceeași informație, fapt ce ne,,obliga” sa renunțăm la notificări, iar fără ele grupul își pierde din interes.
*Aici postam doar ce întâlnim. Întrebările nu fac obiectul grupului. (Ar fi și culmea sa punem toți membrii o întrebare la fiecare drum, am avea mii de postări pe zi)
* In momentul în care ai fost acceptat în grup, ai luat la cunoștința și ești de acord cu regulile de postare. Daca nu ești în stare sa le respecți, ramai un spectator(maxim 6 luni*) SAU PĂRĂSEȘTI GRUPUL! *Daca ești complet inactiv mai mult de 6 luni sau folosești un cont anonim, vei fi exclus din grup.

Clujenii vor sti unde se afla radarele din oras si judet ! Reviewed by on . Un nou grup a fost creat pe facebook, grup in care oricine se poate alatura pentru a afla in ce zone din Cluj-Napoca, si judetul Cluj se afla echipaje de politi Un nou grup a fost creat pe facebook, grup in care oricine se poate alatura pentru a afla in ce zone din Cluj-Napoca, si judetul Cluj se afla echipaje de politi Rating:
scroll to top