Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Clujul a câștigat Cupa României! Gest memorabil: CFR Cluj trimite trofeul în Camerun, acasă la Ekeng!

Clujul a câștigat Cupa României! Gest memorabil: CFR Cluj trimite trofeul în Camerun, acasă la Ekeng!

May 18, 2016 1:59 am by: A+ / A-

Clujenii au învins la penalty-uri Dinamo pe Arena Națională, în fața unui public dominat de suporteri ai “câinilor” și au câștigat Cupa pentru a patra oară în istorie. 

7380119-mediafax-foto-alexandru-dobre

CFR și Dinamo au treminat la egalitate cele 120 de minute, scor 2-2 și s-au impus la penalty-uri, scor 5-4.

Cele două echipe au mers cap la cap la loviturile de departajare, iar diferența a fost făcută de penalty-ul executat de Rotariu și apărat de Traian Marc.

Clujenii au sărbătorit pe teren victoria, alături de cei aproximativ 1.000 de suporteri clujeni care au făcut deplasarea pentru această partidă.

Iuliu Mureşan, conducătorul celor de la CFR Cluj, a spus că finala Cupei României, câştigată în faţa celor de la Dinamo, a semănat cu un joc din Champions League. Preşedintele echipei din Gruia a mai declarat că la mormântul fostului dinamovist Patrick Ekeng va ajunge o replică a trofeului.

“A fost un meci foarte greu. Am jucat pe un stadion de Champions League în fața lui Dinamo. Sunt invidios că au o asemenea galerie. A fost ca un meci de Liga Campionilor. Mă bucur că am reușit până la urmă să câștigăm acest trofeu. Ne vom ține de cuvânt și vom trimite trofeul în Camerun, acasă la Ekeng. Măcar o replică. Am dominat clar în repriza a doua. Ne-a ajutat mult că am redus din handicap repede. După ce am egalat, am controlat jocul și eram convins că băieții vor reuși să câștige. E vorba și de șansă la penalty-uri. A fost meritul lui Traian Marc, care a reușit să apere șutul lui Rotariu”, a spus Mureşan la Digi Sport.

 

Clujul a câștigat Cupa României! Gest memorabil: CFR Cluj trimite trofeul în Camerun, acasă la Ekeng! Reviewed by on . Clujenii au învins la penalty-uri Dinamo pe Arena Națională, în fața unui public dominat de suporteri ai "câinilor" și au câștigat Cupa pentru a patra oară în i Clujenii au învins la penalty-uri Dinamo pe Arena Națională, în fața unui public dominat de suporteri ai "câinilor" și au câștigat Cupa pentru a patra oară în i Rating: 0
scroll to top