Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Clujul dat exemplu Bucureștiului: “Clujul are o administraţie care funcţionează, din păcate la Bucureşti nu avem o infrastructură adecvată pentru sportul de mare performanţă”

Clujul dat exemplu Bucureștiului: “Clujul are o administraţie care funcţionează, din păcate la Bucureşti nu avem o infrastructură adecvată pentru sportul de mare performanţă”

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat s-a arătat impresionat de administrația de la Cluj și de ce a reușit să realizeze aici. Acesta a mai declarat fpatul că așteaptă și la București ca autoritățile să urmeze exemplul.

vasile-dancu”Clujul are o administraţie care funcţionează, din păcate la Bucureşti nu avem o infrastructură adecvată pentru sportul de mare performanţă, pentru asemenea spectacole; sper să se termine şi acolo infrastructura, pentru că multe dintre aceste evenimente – e bine dacă ajung în ţară – dar multe dintre ele trebuie să se desfăşoare şi în capitala României.

La Cluj suntem oarecum privilegiaţi acum, pentru că avem o bază sportivă mai bună. Sperăm că în anii următori vom construi peste tot o infrastructură adecvată pentru competiţii internaţionale. Este păcat, fiindcă avem sportivi şi nu poţi să creezi o cultură de masă, nu poţi să creezi o efervescenţă care să aducă tinerii la sport dacă nu ai infrastructură, dacă nu ai mari spectacole. Astăzi, sportul este legat de spectacol; fără spectacol nu mai poţi să duci copiii la sală sau la stadion”, a subliniat Vasile Dîncu, citat de voceatransilvaniei.ro

El a adăugat că în anii viitori România va avea în mai multe locuri baze sportive adecvate.

Vicepremierul Vasile Dîncu s-a referit şi la meciul de tenis dintre România şi Germania, despre care a spus că e un eveniment foarte important pentru Cluj.

”Este un eveniment special şi pentru Cluj, avem un public extraordinar la Cluj şi mă bucur, de câte ori vin acasă, să merg la meciuri de baschet, fotbal sau, acum, tenis. E o zi importantă pentru Cluj, e o mare fervoare în oraş legată de aceste meciuri şi e păcat să pierzi o asemenea atmosferă”, a mai menţionat Vasile Dîncu.

Clujul dat exemplu Bucureștiului: “Clujul are o administraţie care funcţionează, din păcate la Bucureşti nu avem o infrastructură adecvată pentru sportul de mare performanţă” Reviewed by on . Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat s-a arătat impresionat de administrația de la Cluj și de ce a reușit să realizeze aici. Acesta a mai declarat fpatul că aș Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat s-a arătat impresionat de administrația de la Cluj și de ce a reușit să realizeze aici. Acesta a mai declarat fpatul că aș Rating:
scroll to top