Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Clujul in top 3 orase cu cele mai mari salarii! Afla cu cat se maresc salariile in Cluj in 2016 !

Clujul in top 3 orase cu cele mai mari salarii! Afla cu cat se maresc salariile in Cluj in 2016 !

Bucurestiul, Clujul si Timisoara vor ramane si in anul 2016 zonele in care vor exista cele mai multe oferte de locuri de munca, spun reprezentantii companiilor care fac recrutari. „Acest lucru va depinde insa mult si de nivelul sau localizarea investitiilor din Romania in anul ce urmeaza. Totodata si salariile in aceste orase vor trece peste media de anul trecut. 

Targ-de-Job-uri-FSEGA

Un investitor mare poate foarte usor sa polarizeze cateva sute sau mii de locuri de munca si in orasele de talie mica sau mijlocie“, spune Florin Godean, country manager al companiei de recrutare si inchiriere de forta de munca temporara Adecco Romania.

Pe de alta parte, in afara de aceste centre regionale, se vor face angajari noi si in jurul oraselor mai mici, cum sunt Brasov, Iasi, Bacau, Targoviste, Craiova.   „Sunt regiuni cu potential inca neconsumat din perspectiva capitalului uman“, a spus Daniela Miritescu, recruitment manager in cadrul firmei de recrutare si inchiriere forta de munca temporara APT.

Daca in anul 2015 salariul mediu net ajungea la 1.800 lei, pentru anul 2016 Comisia Nationala de Prognoza arata ca salariul mediu net va trece de 2.000 de lei in cinci judete (Bucureşti, Ilfov, Cluj, Timis si Arges) urmand ca in Capitala sa ajunga la 2.800 de lei, cu 65% peste media nationala.

 

Clujul in top 3 orase cu cele mai mari salarii! Afla cu cat se maresc salariile in Cluj in 2016 ! Reviewed by on . Bucurestiul, Clujul si Timisoara vor ramane si in anul 2016 zonele in care vor exista cele mai multe oferte de locuri de munca, spun reprezentantii companiilor Bucurestiul, Clujul si Timisoara vor ramane si in anul 2016 zonele in care vor exista cele mai multe oferte de locuri de munca, spun reprezentantii companiilor Rating:
scroll to top