Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Clujul laudat pe un blog din Amsterdam. “Cluj, Simply Amazing”

Clujul laudat pe un blog din Amsterdam. “Cluj, Simply Amazing”

June 22, 2017 3:33 pm by: A+ / A-

Un articol cu poze de exceptie a fost realizat de Andra Stefan, o fotografa care locuieste de 7 ani in Olanda, in care descrie si ne prezinta poze realizate in Cluj-Napoca.

“Oraşele din Transilvania – Cluj, Sibiu, Braşov – au ceva aparte ce face ca viaţa aici să fie agreabilă. Oamenii par mai fericiţi, clădirile sunt mai colorate, totul se mişcă mai încet şi cu mai multă consideraţie la actul de a trăi. Hărţile îţi vor arăta că eşti în România, dar cu siguranţă se simte altfel. 

Petrecând cinci zile în Cluj, la început de mai 2017, am înţeles de ce localnicilor le place atât de mult oraşul şi de ce se mândresc cu el, mulţi susţinând că nu vor lua niciodată în calcul să se mute în capitală, în Bucureşti. Calitatea vieţii în acest oraş universitar vibrant este prea bună ca să o schimbi pe Bucureşti. Ba mai mult, oameni din Bucureşti şi alte oraşe din ţară se gândesc să se relocheze la Cluj. Pentru mine Clujul pare mic, însă asta îl face compact şi plăcut de bătut la pas. Este verde şi natural, cu parcuri şi râul ce-l traversaeză, lucuri ce-l fac romantic”, citeste tot articolul scris de Andra Stefan pe blog.

Sursa Foto: Andra Stefan

Clujul laudat pe un blog din Amsterdam. “Cluj, Simply Amazing” Reviewed by on . Un articol cu poze de exceptie a fost realizat de Andra Stefan, o fotografa care locuieste de 7 ani in Olanda, in care descrie si ne prezinta poze realizate in Un articol cu poze de exceptie a fost realizat de Andra Stefan, o fotografa care locuieste de 7 ani in Olanda, in care descrie si ne prezinta poze realizate in Rating: 0
scroll to top