Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Clujul mai dă o lovitură Bucureştiului! Campionatul European de Snooker se va desfăşura tot la Polivalentă!

Clujul mai dă o lovitură Bucureştiului! Campionatul European de Snooker se va desfăşura tot la Polivalentă!

Cei mai buni jucători de snooker din lume vor putea fi văzuti la începutul lunii octombrie la Campionatul European de Snooker în premieră la Polivalentă în oraşul de pe Someş.

133926970_14215643811721nCampionatul European de snooker care se joacă în perioada 3-9 octombrie, va fi găzduit în premieră de România la Cluj-Napoca. Iniţial se pare ca evenimentul era planificat în capitală, la arena Romexpo, însă organizatorul Adrian Thiess, omul care a organizat meciurile lui Ronnie O’Sullivan la Bucureşti, anul trecut, a decis să mute marele eveniment în Cluj-Napoca.

”Am pus pe hârtie deja. Am luat sala, am vorbit şi cu Emil Boc, e stabilit! La Bucureşti nu avem o locaţie potrivită. Sala Polivalentă e perfectă!”, a declarat Thiess

Ronnie O’Sullivan şi alţi 127 de jucători de snooker vor lua parte la evenimentul transmis de 18 televiziuni din toate colţurile lumii.  Clujul va mai găzdui meciuri de baschet, handbal, tenis şi fotbal, profitând de problemele de infrastructură pe care Bucureştiul le are.

Clujul mai dă o lovitură Bucureştiului! Campionatul European de Snooker se va desfăşura tot la Polivalentă! Reviewed by on . Cei mai buni jucători de snooker din lume vor putea fi văzuti la începutul lunii octombrie la Campionatul European de Snooker în premieră la Polivalentă în oraş Cei mai buni jucători de snooker din lume vor putea fi văzuti la începutul lunii octombrie la Campionatul European de Snooker în premieră la Polivalentă în oraş Rating:
scroll to top