Sunday , 16 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Clujul nu-i ca Bucurestiul! Cum au uitat oficialii fotbalului romanesc despre gazonul dezastruos de la meciul cu Franta!

Clujul nu-i ca Bucurestiul! Cum au uitat oficialii fotbalului romanesc despre gazonul dezastruos de la meciul cu Franta!

Dupa cum bine stiti selectionerul Anghel Iordanescu alaturi de alti antrenori si jucatori importanti din Romania si-au exprimat nemultumirea de faptul ca amicalul cu Spania se va juca la Cluj, unde gazonul nu este tocmai cel potrivit. Se pare ca oficialitatile omit un singur lucru: “Clujul nu-i ca Bucurestiul”

Iarba noastra nu-i buna…

A fost crunt sa vezi cum romanii aruncau cu noroi in romani, aproape in fiecare zi. A fost crunt sa vezi ca in loc sa fim ajutati, am fost scuipati! Este inadmisibil ca acesti asa-zisi „romani”, cetateni ai Capitalei, care se pretind a fi cei mai cizelati ai tarii, sa ne jigneasca orasul, sa ne jigneasca clujenii si sa ne jigneasca stadionul, pe semne ca „iarba nu-i buna.”

Se pare ca s-a uitat meciul de inaugurare al stadionului National Arena cu echipa Frantei, unul dintre mai mari dezastre la care Nationala de Fotbal a Romaniei a participat. S-a uitat cand gazonul ultra modern arata ca un camp arat dupa numai 30 de minute de joc! S-a uitat cand picioarele jucatorilor francezi intrau sub iarba! S-a uiatat cum la pauza cei de la intretinerea stadionului reconstruiau gazonul ca un puzzle!

S-a uitat ca modernul gazon de pe National Arena s-a schimbat de 7 ori, cheltuind astfel milioane de euro!

Gazonul de pe Cluj Arena nu a fost schimbat niciodata! De ce? Pentru ca suntem al naibi de gospodari si al naibi de constiinciosi! Noua ne pasa de orasul nostru,  noua ne pasa de oamenii de aici si avem respect fata de tara, spre deosebire de cei din Capitala, care sunt innecati in interese financiare la tot pasul!

Bucurestenii trebuiau sa fie incantati de faptul ca mai exista un oras in tara noastra care poate sa organizeze un asa meci important. Bucurestenii trebuiau sa ne incurajeze si trebuiau sa ne ofere o mana de ajutor, astfel incat totul sa fie perfect la amicalul cu Spania!

Dragi “mitici” sa stiti ca mentalitatea de europeni pe care pretindenti ca o aveti, e departe de voi cum e America de noi.

Adevaratul motiv este ca oficialitatile de la Bucuresti, nu au vrut sa piarda unul dintre cele mai importante evenimente din fotbalul romanesc din acest an si astfel au apelat la pretexte josnice legate de calitatea gazonului.

Generale Iordanescu : Noi ne-am indeplinit misiunea! In numai 2 saptamani de la atacurile voastre, am reusit sa avem in momentul de fata, cel mai bun gazon din Romania! Nu mai aveti nici o scuza! E randul vostru sa-i faceti pe romani sa fie mandri ca sunt romani!

 

Clujul nu-i ca Bucurestiul! Cum au uitat oficialii fotbalului romanesc despre gazonul dezastruos de la meciul cu Franta! Reviewed by on . Dupa cum bine stiti selectionerul Anghel Iordanescu alaturi de alti antrenori si jucatori importanti din Romania si-au exprimat nemultumirea de faptul ca amical Dupa cum bine stiti selectionerul Anghel Iordanescu alaturi de alti antrenori si jucatori importanti din Romania si-au exprimat nemultumirea de faptul ca amical Rating:
scroll to top