Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Clujul Pedaleaza ! O adunare de biciclisti clujeni va avea loc maine in Faget

Clujul Pedaleaza ! O adunare de biciclisti clujeni va avea loc maine in Faget

Mâine, 19 aprilie la orele: 11:00, echipa Clujul Pedaleaza va invita la conferinta de presa ce va avea loc la Restaurantul Roata Faget, str. Sf. Ion, cu ocazia lansarii unei serii de concursuri, o parte inscrise in calendarul competional UCI (Federatia Internationala de Ciclism): conform GazetadeCluj

biciclisti.pngNapo Cup UCI Class II – concurs de cross country care se va desfasura sambata 23.04 in Muzeul Etnografic al Trasnilvaniei, str. Taietura Turcului (Muzeul Satului), se adreseaza atat ciclistilor elite cat si amatori, iar sportivii din categoria elite pot aduna puncte de calificare la Olimpiada de la Rio de Janerio.

Tot aici va avea loc si concursul BT Faget Kids Race pentru copii, start ora 10:00.

Duminica, 24 aprilie va avea loc BT Faget Trail Running & UCI MTB Marthon Series powered by Vodafone & Banca Transilvania cu startul din parcarea Polus Center .Alergatorii montani vor putea alege intre un traseu de cross si un semimaraton.

Pentru prima oara Faget MTB Marathon este inscrisa in calendarul UCI, astfel ehipele de ciclisti profesionisti vor putea acumula de asemenea puncte de calificare la Olimpiada de la Rio de Janerio.

Pana in acest moment avem inscrisi peste 40 de ciclisti profesionisti din mai multe tari: Germania, Italia, Ungaria, Marea Britanie, Belgia, Franta, Ucraina, unii dintre ei aflandu-se in top 50 mondial, astfel premiza unui regal ciclist este de astepat.

Sursa: GazetadeCluj

Clujul Pedaleaza ! O adunare de biciclisti clujeni va avea loc maine in Faget Reviewed by on . Mâine, 19 aprilie la orele: 11:00, echipa Clujul Pedaleaza va invita la conferinta de presa ce va avea loc la Restaurantul Roata Faget, str. Sf. Ion, cu ocazia Mâine, 19 aprilie la orele: 11:00, echipa Clujul Pedaleaza va invita la conferinta de presa ce va avea loc la Restaurantul Roata Faget, str. Sf. Ion, cu ocazia Rating:
scroll to top