Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Clujul Recomandat Ca Destinatie Turistica De Catre USA Today

Clujul Recomandat Ca Destinatie Turistica De Catre USA Today

Recent cotidian american USA Today a inclus Clujul intr-un top 10 destinatii turistice din Europa. Acestia recomanda Clujul in special tinerilor. In acelasi top. jurnalistii  americanii mai recomanda si orasele Aarhus (Danemarca), Belgrad (Serbia), Bilbao (Spania), Ghent(Belgia), Ljubljana (Slovenia), Lugano(Elveția), Porto (Portugalia), Riga (Letonia) și Tesalonic (Grecia).

Tot acestia mai mentioneaza si faptul ca orasul Cluj-Napoca este capitala neoficiala a Transilvaniei si dar oficial a fost Capitala Europeana a Tineretului in 2015.

Avantajele prezentate de catre americani in publicatia acestora, fac referire la numarul mare de studenti care vin in Cluj Napoca, atat din tara dar si din afara tarii, mentionand de asemenea si faptul ca orasul are o viata intensa de noapte.

USA Today mai mentioneaza printre atractiile oferite de oras si festivaluri precum Untold, care a devenit, dupa prima editie, cel mai mare festival din Romania si care a adus in Transilvania cei mai buni DJ de pe continent.

Specialistii in domeniu se asteapta ca aceste recomandari de calatorie, asumate de unele dintre cele mai prestigioase publicatii din lume, sa aiba un impact pozitiv asupra numarului de turisti. Deja, Aeroportul International Cluj-Napoca a raportat cresteri semnificative ale numărului de pasageri

Sursa: RomaniaLibera.ro

travel

Clujul Recomandat Ca Destinatie Turistica De Catre USA Today Reviewed by on . Recent cotidian american USA Today a inclus Clujul intr-un top 10 destinatii turistice din Europa. Acestia recomanda Clujul in special tinerilor. In acelasi top Recent cotidian american USA Today a inclus Clujul intr-un top 10 destinatii turistice din Europa. Acestia recomanda Clujul in special tinerilor. In acelasi top Rating:
scroll to top