Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » “Cod Portocaliu la Cluj-Napoca” orasul nu a facut fata ploii torentiale de astazi !

“Cod Portocaliu la Cluj-Napoca” orasul nu a facut fata ploii torentiale de astazi !

May 24, 2016 4:25 pm by: A+ / A-

De aceasta data, meteorologii nu ne-au mai “mintit”, iar Codul Galben de ploi torentiale s-a abatut asupra Clujului.

Strszile Fabricii, Horea, Corneliu Coposu si Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca au fost inundate in aceasts dupa-amiazs iar unele masini au ramas blocate, din cauza nivelului de apa prea mare.

Foto: Ruben Filimon

Foto: Ruben Filimon

Administrația Națională de Meteorologie a emis in aceasta dupa-amiaza o atentionare meteorologica de tip nowcasting COD PORTOCALIU de vreme rea, valabila pentru mai multe localitati din judetul Cluj, inclusiv Floresti.

Foto: Cluju.ro

Foto: Cluju.ro

In jurul orei 13.30, o ploaie torentiala, insotita la inceput de tunete si fulgere, a cazut peste comuna Floresti, iar apoi a venit si grindina.

Ploaia torentiala a ajuns si in Cluj, iar in urmatoarele trei zile de astfel de fenomene extreme vom mai avea parte conform prognozei meteo.

VEZI VIDEO cu casa scarii a unui bloc de pe strada Porii, din Floresti, dupa ploaia torentiala din aeasta dupa-amiaza!

“Cod Portocaliu la Cluj-Napoca” orasul nu a facut fata ploii torentiale de astazi ! Reviewed by on . De aceasta data, meteorologii nu ne-au mai "mintit", iar Codul Galben de ploi torentiale s-a abatut asupra Clujului. Strszile Fabricii, Horea, Corneliu Coposu s De aceasta data, meteorologii nu ne-au mai "mintit", iar Codul Galben de ploi torentiale s-a abatut asupra Clujului. Strszile Fabricii, Horea, Corneliu Coposu s Rating: 0
scroll to top