Sunday , 16 December 2018

Home » Sanatate » Combaterea oboselii cu ajutorul “energizantelor” naturale.

Combaterea oboselii cu ajutorul “energizantelor” naturale.

energieSarcinile de peste zi şi trecerea de la vremea rece la cea capricioasă de primăvară îţi pot „fura“ din asupra energie. Nu uita că poţi combate uşor starea de epuizare cu „energizantele“ oferite de farmacia naturii!

Oboseala pe care o resimţi încă de la primele ore ale dimineţii şi starea de moleşeală sunt doar câteva dintre „semnalele“ pe care organismul le transmite atunci când nu ai avut suficientă grijă de tine. Este adevărat că suplimentele de vitamine şi de minerale te pot ajuta în situaţia de faţă, însă beneficiile vin „la pachet“ cu o serie de efecte mai puţin dorite. Îţi propunem să descoperi în rândurile de mai jos remedii simple, dar cu rezultate maxime.

Ceaiul verde, o „altfel“ de cafea

Când vine vorba de oboseală, cafeaua se numără cu siguranţă printre soluţiile la care apelezi. Porţia de energie o poţi obţine în egală măsură şi din ceaiul verde, care se laudă cu o listă lungă de beneficii. „Ceaiul verde este binecunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, de aceea se numără printre cele mai bogate surse de energie oferite de natură. El accelerează arderile din organism, reducând absorbţia lipidelor şi a glucidelor“, explică Ionela Jurj, specialist ORL, cu competenţe în homeopatie, biorezonanţă la Centrul de Sănătate şi Viaţă O&D, Bucureşti. Ceaiul îl prepari dintr-o lingură de frunze de ceai verde la o cană de apă clocotită. Laşi vasul acoperit 5 minute, după care strecori şi bei 1-2 căni pe zi, nu mai târziu de ora 18.00 (poate da insomnie).

Seminţele încolţite redau vitalitatea

Conţinutul bogat de antioxidanţi, mineralele, enzimele, fibrele, proteinele şi fitohormonii fac din seminţele încolţite adevărate surse de energie. Obţinute din seminţele de legume, de fructe sau de cereale puse la germinat, ele revitalizează fizicul şi psihicul.

Combaterea oboselii cu ajutorul “energizantelor” naturale. Reviewed by on . Sarcinile de peste zi şi trecerea de la vremea rece la cea capricioasă de primăvară îţi pot „fura“ din asupra energie. Nu uita că poţi combate uşor starea de ep Sarcinile de peste zi şi trecerea de la vremea rece la cea capricioasă de primăvară îţi pot „fura“ din asupra energie. Nu uita că poţi combate uşor starea de ep Rating:
scroll to top