Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Compania Deloitte Romania angajeaza 60 de tineri din Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi si Bucuresti!

Compania Deloitte Romania angajeaza 60 de tineri din Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi si Bucuresti!

Compania de audit si consultanta Deloitte Romania isi propune sa recruteze 60 de tineri in acest an. Campania de angajare se va desfasura in Bucuresti, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca si Timisoara si vizeaza tinerii care doresc sa urmeze o cariera in consultanta fiscala si audit.

Vrei-sa-devii-auditor-sau-consultant-Inscrie-te-la-Academia-Deloitte-672x372“In procesul de recrutare, aspiratiile tinerilor sunt la fel de importate ca si experienta din CV, deoarece ne dorim oameni motivati sa-si puna amprenta asupra mediului de afaceri viitor”, a spus Ahmed Hassan, country managing partner Deloitte Romania.

Cel mai recent studiu Deloitte Millennial Survey, recent publicat, arata ca noua generatie de lideri cauta angajatori cu valori si aspiratii comune, care ofera oportunitati de leadership si mentorat si incurajeaza echilibrul cariera-viata profesionala.

Pe langa experienta sau educatia aplicantilor, ne intereseaza foarte mult personalitatea si valorile lor, ce ii motiveaza si cum vor sa arate viitorul lor
In cadrul acestei campanii de recrutare are loc si cea de-a doua editie a Deloitte Students’ Academy, prin intermediul careia studentii in ani terminali au posibilitatea de a afla, in cadrul unor ateliere sustinute de specialistii firmei si a unor sesiuni de shadowing cu managementul companiei o perspectiva reala despre lucrul intr-o firma de consultanta multinationala. La finalul programului, studentii pot primi oferte de angajare.

Programul este deschis absolventilor care doresc sa faca parte din echipa Deloitte si care urmeaza sa finalizeze anul acesta studiile sau le-au finalizat in ultimii doi ani.

sursa: wallstreet

Compania Deloitte Romania angajeaza 60 de tineri din Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi si Bucuresti! Reviewed by on . Compania de audit si consultanta Deloitte Romania isi propune sa recruteze 60 de tineri in acest an. Campania de angajare se va desfasura in Bucuresti, Iasi, Br Compania de audit si consultanta Deloitte Romania isi propune sa recruteze 60 de tineri in acest an. Campania de angajare se va desfasura in Bucuresti, Iasi, Br Rating:
scroll to top