Conducerea lui ”U Cluj” și-a dat în judecată angajații neplătiți de șase luni, pentru că au protestat

Angajații clubului Universitatea Cluj au intrat în grevă la finalul săptămânii trecute, nemulțumiți că sunt neplătiți de mai bine de jumătate de an, iar astăzi au avut parte de încă o surpriză neplăcută din partea conducerii. Au fost dați în judecată și mai mult, li se cer și despăgubiri, potrivit Digi Sport.

cluj-arena-m310113-ca116 angajați ai clubului Universitatea Cluj au intrat în grevă în urmă cu câteva zile, nemulțumiți că nu și-au mai primit
salariile de mai bine de 6 luni. Printre ei se regăsesc doctorii, maseurii, dar și femeile de serviciu sau șoferul autocarului. Astfel, jucătorii Universității au fost nevoiți să plece mai devreme la Brașov, acolo unde au avut meci duminică dimineață și au remizat, 0-0.

Conform stiridesport.ro, conducerea „șepcilor roșii” a fost extrem de deranjată de gestul celor 16 angajați și a considerat că e cazul să-i acționeze în instanță, pe motiv că greva lor a fost una nejustificată.

Mai mult, șefii clubului le cer și daune de 10.000 de euro celor cărora nu le-au achitat salariile de peste 6 luni pentru că ar fi periclitat activitatea societății.

„Este incredibil ce se întâmplă! Am fost chemaţi la tribunal pentru că am îndrăznit să ne cerem drepturile şi că suntem neplătiţi de 6 luni! În ce ţară trăim!?”, a reacţia unui angajat pentru sursa citată mai sus.

După 22 de etape disputate din Seria II a eșalonului secund, Univesitatea Cluj se află pe locul 9, cu 32 de puncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.