Wednesday , 12 December 2018

Home » Politică » Consiliul Național PNL, pe 8 mai sau 9 mai, a anunțat Ionuț Stroe

Consiliul Național PNL, pe 8 mai sau 9 mai, a anunțat Ionuț Stroe

Ionuț StroePurtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a anunțat, miercuri, că pe 8 sau 9 mai va avea loc reuniunea Consiliului Național al liberalilor, în care ar urma să se stabilească și detaliile privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Întrebat dacă s-a stabilit data ședinței Consiliului Național al PNL, Ionuț Stroe a răspuns că aceasta va avea loc la începutul lunii mai.

“La începutul lunii mai. Nu s-a stabilit data. 8 sau 9 mai, probabil va fi una din zile”, a replicat purtătorul de cuvânt al liberalilor.

Ionuț Stroe a dat asigurări că moțiunea de cenzură împotriva Executivului va fi depusă în această sesiune parlamentară și, foarte probabil, va fi unul dintre subiectele reuniunii Consiliului Național din mai.

Consiliul Național PNL, pe 8 mai sau 9 mai, a anunțat Ionuț Stroe Reviewed by on . Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a anunțat, miercuri, că pe 8 sau 9 mai va avea loc reuniunea Consiliului Național al liberalilor, în care ar urma să s Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a anunțat, miercuri, că pe 8 sau 9 mai va avea loc reuniunea Consiliului Național al liberalilor, în care ar urma să s Rating:
scroll to top