Friday , 18 January 2019

Home » Sport » Corporate Games pune Clujul in miscare!

Corporate Games pune Clujul in miscare!

Corporate-Games-ManilaCorporate Games, festivalul sporturilor pentru corporatii, cel mai mare eveniment sportiv din lume, care are loc in 28 de tari din lume, vine in 2015 la Cluj, de Zilele Clujului!

Competitia sportiva va fi organizata in perioada 22 – 23 mai, in parteneriat cu Primaria Cluj-Napoca, Universitatea Babes-Bolyai si Iulius Mall, in mai multe locuri din oras, printre care: Baza sportiva „Iuliu Hatieganu”, Sala Polivalenta, sau lacul Iulius Mall.

Participantii pot alege intre 12 sporturi diferite la care sa se inscrie: alergare, baschet, biliard, bowling, ciclism, dragon boat, fotbal in 6, inot, sah, tenis, volei si tenis de masa.

Castigatorii competitiei din Cluj vor fi inscrisi automat in finala de la Bucuresti, cu intreceri la 15 sporturi, care va avea loc pe 11-14 Iunie 2015. Mai departe, castigatorii finalei nationale vor reprezenta echipa Romaniei in cadrul World Corporate Games, programata in luna noiembrie, in New Mexico, Mexic.

Peste un milion de persoane si 18.000 de firme mari, medii, mijlocii si mici de pe 5 continente au luat parte, de-a lungul anilor, la Corporate Games.

Prima editie din Romania a avut loc la Bucuresti in mai 2012, apoi s-a mutat, pentru sporturile de iarna, la Brasov, iar in iunie 2015 va fi sarbatorita cea de a 10-a editie.

Conceptul Corporate Games

Corporate Games este (re)cunoscut drept cel mai mare eveniment sportiv din lume, care promoveaza sportul in masa pentru amatori, miscarea si valorile generale ale sportului, in randul angajatilor din corporatii. Corporate Games este o combinatie intre sport, business si turism, reunite intr-o competitie mondiala intre corporatii, similara cu Jocurile Olimpice.

Seria de competitii sportive este menita sa testeze echipele si sa stimuleze adrenalina si spiritul de aventura. In plus, concurentii au ocazia sa se foloseasca de una dintre cele mai mari platforme de socializare si networking din lume dedicata mediului corporatist.

Sistemul de punctare este dublu: participantii lupta pentru prestigioasele medalii de aur, argint si bronz, dar si pentru clasarea pe primele 8 locuri, care aduce puncte firmelor. In baza acestor puncte, firmele sunt premiate in cadrul ceremoniei de inchidere a jocurilor.

Viziunea Corporate Games

„Pe baza expertizei de peste 20 de ani in evenimente de talie mondiala, organizam, promovam si conducem intrecereri sportive intr-un mediu corporatist. Misiunea noastra este sa aducem oamenii impreuna prin sport si sa incurajam moralul, spiritul de echipa, un stil de viata sportiv, sanatos, relatiile de afaceri si integrarea sociala.

Corporate Games ofera ocazia oricarui participant, indiferent de abilitatile sale sportive, de a fi parte a unei intreceri grandioase”.

Republik of Sport

Corporate Games a lansat, recent, Republik of Sport, un concept unic de incurajare a sportului: o platforma online pe care firmele vor introduce detalii despre toate activitatile de wellness pe care le desfasoara, competitii interne sau externe la care participa, performante obtinute. Platforma va include toate activitatile sportive in care se implica firmele. Se vor acorda puncte pentru participarea angajatilor la evenimente si va rezulta un clasament „Best of wellness”. Cei mai buni angajatori vor fi premiati la sfarsitul anului, dar vor fi recompensate si sporturile de echipa.

Republik of Sport va avea urmatoarea structura: un Parlament unicameral, compus din firmele care participa la competitiile sportive de amatori si un Guvern, compus din Ministru de Externe – Dl Hermann Sonnenstein, Ministru de Interne – Dl Mihai Olaru si Prim-ministru – Prof. Gabriel Madotto, plus 15 ministri delegati pe principalele sporturi. Presedintele va fi ales de Parlament in urmatoarea perioada, pentru un mandat de 2 ani.

Lansarea Republik of Sport a avut loc pe 24 februarie, la resedinta Excelentei sale Domnul Ambasador la Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Dl. Paul Brummell.

powered by DISPERSIE#Raspandim Idei

Corporate Games pune Clujul in miscare! Reviewed by on . Corporate Games, festivalul sporturilor pentru corporatii, cel mai mare eveniment sportiv din lume, care are loc in 28 de tari din lume, vine in 2015 la Cluj, d Corporate Games, festivalul sporturilor pentru corporatii, cel mai mare eveniment sportiv din lume, care are loc in 28 de tari din lume, vine in 2015 la Cluj, d Rating:
scroll to top