Wednesday , 16 January 2019

Home » Politică » Cristian Diaconescu: “Regionalizarea, un uriaș câștig pentru România, dar nu pe criterii etnice!”

Cristian Diaconescu: “Regionalizarea, un uriaș câștig pentru România, dar nu pe criterii etnice!”

Cristian-Diaconescu-cere-clasei-politice-să-elimine-IMUNITATEA-inclusiv-IMUNITATEA-PREZIDENŢIALĂPreședintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, a declarat sâmbătă, la Timișoara, că regionalizarea României trebuie să fie un proiect asumat politic de toate partidele, în care criteriul etnic nu are ce căuta, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care aplicarea proiectului a eșuat, în urmă cu doi ani.

“În momentul în care avem opt sau zece regiuni, pentru România modernă va fi un câștig uriaș. Și nu în ultimul rând, criteriu etnic nu are ce să caute, în opinia mea, în procesul decizional. Criteriul etnic invocat de un partid politic (UDMR, n.r.) la un moment dat, a fost unul dintre argumentele pe baza căruia a eșuat proiectul de regionalizare, așa cum a fost propus în urmă cu doi ani”, a afirmat Cristian Diaconescu, într-o conferință de presă.

Cristian Diaconescu: “Regionalizarea, un uriaș câștig pentru România, dar nu pe criterii etnice!” Reviewed by on . Președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, a declarat sâmbătă, la Timișoara, că regionalizarea României trebuie să fie un proiect asumat pol Președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, a declarat sâmbătă, la Timișoara, că regionalizarea României trebuie să fie un proiect asumat pol Rating:
scroll to top