Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » “Dar din dar se face rai”. Robi a cazat trei persoane pentru campania “Adopta un UNTOLD-ist”

“Dar din dar se face rai”. Robi a cazat trei persoane pentru campania “Adopta un UNTOLD-ist”

July 6, 2016 10:02 am by: A+ / A-

Robi s-a alăturat campaniei lansate de cel mai mare festival de muzică din România, „Adoptă un Untold-ist” și a decis să primească în casă pe perioada festivalului trei persoane, una din Germania și două din București.

robi adopta untold-isti“Dar din dar se face rai!

Lui Robi i-a plăcut campania Adopta un Untold-ist atât de mult încât a adoptat nu unul, ci 3 Untold-iști: unul din Germania și 2 din București.

Pe ei îi așteaptă cu bomboane și suc, iar pe tine te invită să faci la fel- să îți deschizi casa și sufletul. Mulțumim, Robi!”, au scris organizatorii.

Adoptă un Untold-ist a pornit de la nevoia locurilor de cazare pentru perioada celui mai bun festival din Europa, UNTOLD. Campania își propune să strângă peste 8.000 de locuri de cazare în casele clujenilor prin binecunoscuta platformă de couchsurfing.

Clujenii care vor să-și pună la dispoziție locuințele pe perioada festivalului UNTOLD sunt invitați pe pagina de facebook http://bit.ly/Adopta_un_Untoldist, unde pot găsi toate informațiile despre cum pot să-și creeze și să folosească profilele de couchsurfing pentru a adopta un untold-ist în funcție de lucrurile pe care le au în comun.

“Dar din dar se face rai”. Robi a cazat trei persoane pentru campania “Adopta un UNTOLD-ist” Reviewed by on . Robi s-a alăturat campaniei lansate de cel mai mare festival de muzică din România, „Adoptă un Untold-ist” și a decis să primească în casă pe perioada festivalu Robi s-a alăturat campaniei lansate de cel mai mare festival de muzică din România, „Adoptă un Untold-ist” și a decis să primească în casă pe perioada festivalu Rating: 0
scroll to top