David Gabriel, noul presedinte al TSD Campia Turzii

12033686_1180136932013509_71554824_nDavid Gabriel este noul presedinte al TSD Campia Turzii, dupa ce Dragos Lup s-a retras din functia de presedinte. Noul presedinte a fost ales in unanimitate, mandatul acestuia va fi exercitat in perioada 2015-2017.

David Gabriel va face echipa cu: Oltean Dan Sorin, in calitate de secretar general si Turean Andrada, Aldea Maria, Suciu Laura, Hiriza Francesca, Muresan Ionut in calitate de vicepresedinti, Dale Florin, Oara Andrei, Placintar Cristian – membrii supleanti.

“Sunt onorat de increderea colegilor mei si sunt convins ca echipa va sustine si activitatile organizatiei PSD Campia Turzii. Ne punem in serviciul agorei, in serviciul locuitorilor din Campia Turzii si mai ales a tinerilor. 

A sosit timpul unei optici noi in relatia partid – tineret, pentru orice forma de manifestare si comunicare politica” a declarat noul presedinte al TSD Campia Turzii.

Care este proiectul politic al presedintelui David Gabriel?

Organizatia TSD Campia Turzii trebuie sa devina din ce in ce mai puternica. SA DEA FORTA GENERATIEI NOASTRE. Tinerii sa se simta reprezentati de noi.

Sustinem activitatea PSD Campia Turzii, de aceea ne vom implica activ in agenda publica a partidului astfel incat in 2016 sa continuam alaturi de dl primar si consilierii locali dezvoltarea municipiului.

Castigarea fotoliului de primar si a majoritatii in consiliul local este o prioritate pentru TSD Campia Turzii

Il sustinem pe Dl Radu Hanga, sustinem proiectele administratiei locale conduse de dl Radu Hanga

DE CE ?

Pentru ca viata politica are nevoie de experienta, expertiza si fermitatea domiei sale.

NOI CONSIDERAM CA PROGRESUL SI DEZVOLTAREA UNEI ORGANIZATII SAU CHIAR A UNEI COMUNITATI SE POATE REALIZA DOAR PRIN ECHILIBRUL INTRE GENERATII.

  • In perioada urmatoare ne propunem sa ajungem la 100 de membri activi si peste 250 de simpatizanti

  • Echipa TSD Campia Turzii sustine tinerii care au hotarat ca, Parcul Mare sa poarte numele de PARCUL TINERETULUI, de aceea fac un apel catre consilierii  locali PSD si cei din alianta sa marseze pentru acest proiect.

  • Unul dintre principalele obiective ale proiectului DAM FORTA GENERATIEI NOASTRE  ESTE SA AVEM MINIM 3 CANDIDATI PENTRU CONSILIUL LOCAL DIN CARE 2 PE LOCURI ELIGIBILE, pentru ca generatia  tanara sa se simta reprezentata.

  • Un alt proiect important este sa dezvoltam centrul de tineret TIM TIN care are peste 12 ani de activitate si care trebuie sa intre intr-o noua etapa specifica nevoilor tinerilor.

  • Sustinem Activitatile Sportive, Culturale si Educationale din Municipiul Campia Turzii de aceea vom continua proiectul inceput de Dragos Lup si anume clubul de Airsoft; Dar una din prioritatile noastre este organizarea taberelor de studiu.

  • Venim cu propunerea catre forurile decizionale ca 1 % din bugetul local sa fie alocate in fiecare an exculsiv pentru activitati destinate tinerilor.

  • Infiintarea unei reviste care sa fie un mesaj pentru tineri !!!!!:  “DAM FORTA GENERATIEI NOASTRE !!!!!! “ , Ne propunem ca revista sa fie tiparita la fiecare numar in cel putin 500 de exemplare iar online sa  aiba cel putin 3000 de vizualizari.

  • Suntem TINERI, SUNTEM  SERIOSI, iar cu sustinerea si indrumarea seniorilor,  a  Dl Primar Radu Hanga  si a Dl Presedinte Petre POP sper sa ridicam stafeta la un alt nivel.

  • Invit toti tinerii din Municipiul Campia Turzii si nu numai , care se regasesc in idealurile noastre alaturi de noi pentru a deveni  mai puternici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.