Thursday , 15 November 2018

Home » Naţional » De miercuri se aplica legea antifumat ! Afla cine ii poate amenda pe fumatorii care nu respecta legea.

De miercuri se aplica legea antifumat ! Afla cine ii poate amenda pe fumatorii care nu respecta legea.

De miercuri, 16 martie, fumatul va fi interzis în toate spaţiile publice închise, precum şi în spaţiile închise de la locul de muncă şi în locurile de joacă pentru copii. Cei care vor încălca prevederile noii legi și vor fuma în spații nepermise vor fi sancționați conform MonitorulCJ

Foto: Atacdeiasi

Foto: Atacdeiasi

Persoanele care vor încălca interdicţiile vor risca să fie sancţionate de către autorităţi, potrivit Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 47/2016 privind desemnarea personalului competent să constate contravenţiile şi să aplice sancţiuni contravenţionale prevăzute de Legea nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Astfel, cei care care pot să constate contravenţiile şi să aplice amenzile prevăzute de lege sunt:

– ofiţerii şi agenţii de poliţie din cadrul Poliţiei Române;

– ofiţerii şi agenţii de poliţie din cadrul Poliţiei de Frontieră Române;

– personalul din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă judeţene/ Bucureşti-Ilfov;

– ofiţerii şi subofiţerii din cadrul Jandarmeriei Române.

De miercuri se aplica legea antifumat ! Afla cine ii poate amenda pe fumatorii care nu respecta legea. Reviewed by on . De miercuri, 16 martie, fumatul va fi interzis în toate spaţiile publice închise, precum şi în spaţiile închise de la locul de muncă şi în locurile de joacă pen De miercuri, 16 martie, fumatul va fi interzis în toate spaţiile publice închise, precum şi în spaţiile închise de la locul de muncă şi în locurile de joacă pen Rating:
scroll to top