Friday , 18 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Deputatul clujean care a inițiat legea antifumat, ținta unor atacuri! E-mailul şi Facebooku-ul personal au fost sparte!

Deputatul clujean care a inițiat legea antifumat, ținta unor atacuri! E-mailul şi Facebooku-ul personal au fost sparte!

10383041_1600035416904071_3468167271331757638_nDeputatul clujean Aurelia Cristea s-a trezit cu contul de Facebook personal închis, după ce, în urmă cu o săptămână, contul ei de e-mail a fost de asemenea atacat. Conicidență sau nu, totul s-a întâmplat după ce legea anti-fumat, pe care Aurelia Cristea a inițiat-o, a fost votată în Parlament, apoi declarată consituțională și ulterior promulgată de președintele Klaus Iohannis.

Aurelia Cristea recunoaște, într-un mesaj postat pe pagina oficială de pe Facebook, că, în urmă cu o săptămână, e-mailul personal i-a fost atacat. Deși, spune Aurelia Cristea, nu a crezut că e o problemă „de interes public”, acum a revenit asupra deciziei de a face publică întâmplarea după ce și contul de Facebook i-a fost închis.

„Dacă săptămâna trecută am considerat că nu era de interes public faptul că e-mailul personal mi-a fost atacat, în această dimineață am rămas fără cont de Facebook”, a notat Aurelia Cristea.

Sursa: VoceaTransivaniei

Deputatul clujean care a inițiat legea antifumat, ținta unor atacuri! E-mailul şi Facebooku-ul personal au fost sparte! Reviewed by on . Deputatul clujean Aurelia Cristea s-a trezit cu contul de Facebook personal închis, după ce, în urmă cu o săptămână, contul ei de e-mail a fost de asemenea atac Deputatul clujean Aurelia Cristea s-a trezit cu contul de Facebook personal închis, după ce, în urmă cu o săptămână, contul ei de e-mail a fost de asemenea atac Rating:
scroll to top