Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Desfiintarea sensurilor giratorii de pe Bulevardul Muncii creaza haos in randul soferilor

Desfiintarea sensurilor giratorii de pe Bulevardul Muncii creaza haos in randul soferilor

Soferii clujeni reproseaza Primariei faptul ca desfintarea sensurilor giratorii de pe Bulevardul Muncii creaza haos in trafic si nicidecum ajuta la fluidizarea acestuia.

sens desfintat iris

Sesizarile legate de aceasta problema sunt tot mai dese la adresa Priamriei insa pana in momentul de fata nu s-a gasit nici o solutie. Edilul orasului a fost atentionat chiar si pe Facebook in sesiunea Live pe care acesta o sustine cu cetatenii, insa tot fara rezolvare.

”Doresc sa va mai aduc in vedere uriasa greseala de a renunta la cele doua sensuri giratorii de pe Bd.Muncii. Doar cine nu a trecut pe acolo nu poate sa vada cum intersectiile se blocheaza si doar mica intelegere sau/si bunavointa soferilor face sa mai treaca autovehiculele pe acolo … absurd !!! Ratiunea celor de la circulatie nu este una sanatoasa sau exista alte interese pt a nu avea sensuri giratorii si o circulatie normala. Drumul cu prioritate se blocheaza cu usurinta si rapiditate de la soferii care doresc sa vireze stanga de pe cele doua sensuri cu prioritate … in acel moment totul se blocheaza !!! Astfel ca ratiunea pt un drum cu prioritate in locul unui sens giratoriu nu-si are sensul – CHIAR NU ESTE EVIDENT ??? Am speranta ca un om responsabil va incerca sa aduca la normalitate circulatia in aceste intersectii,chiar daca nu are nimic de castigat ( financiar ) din aceasta actiune” scrie un clujean pe site-ul DomnulePrimar.ro

Desfiintarea sensurilor giratorii de pe Bulevardul Muncii creaza haos in randul soferilor Reviewed by on . Soferii clujeni reproseaza Primariei faptul ca desfintarea sensurilor giratorii de pe Bulevardul Muncii creaza haos in trafic si nicidecum ajuta la fluidizarea Soferii clujeni reproseaza Primariei faptul ca desfintarea sensurilor giratorii de pe Bulevardul Muncii creaza haos in trafic si nicidecum ajuta la fluidizarea Rating:
scroll to top