Friday , 18 January 2019

Home » Divertisment / Umor » Despre obiceiul prost al romanilor de a-si arunca bradul de Craciun de la balcon

Despre obiceiul prost al romanilor de a-si arunca bradul de Craciun de la balcon

Daca acum o luna bradutul de Craciun era impodobit cu atata dragoste si armonie, uite ca acum a disparut acea caldura familiala direct pe geamul balconului si a sosit momentul din an cand anumiti romani uita ca sunt europeni civilizati si se transforma in niste melteni grosolani.

Curios este faptul ca acest specimen de meltean egoist, in cursul anului se plange de cat de neevoluata este tara in care traim si mai ales de cat de needucati si civilizati suntem, facand  comparatie cu tarile Europene; insa totodata exceptand momentul cand de la balconul lui maiastru isi scoate capatana ingamfata si arunca bradul pe unde nimereste. Bineinteles ca mai apoi va aparea pretentia ca totul in jur sa fie curat.

Desi tomberoanele de gunoi sunt la cativa pasi de ei, atunci cand vine vorba de cum sa scape de brad, cei mai comozi dintre ei, aleg de fiecare data calea cea mai scurta direct de la balcon.

Personal va sfatuiesc sa aveti grija  pe unde umblati zilele acestea prin oras, fiindca s-ar putea sa va treziti cu “calduroasa civilizatie europeana” a romanului in cap.

12540393_933573583345541_505062454_n

brad aruncat pe balcon

8_B131435_e15ad64599

 

 

Despre obiceiul prost al romanilor de a-si arunca bradul de Craciun de la balcon Reviewed by on . Daca acum o luna bradutul de Craciun era impodobit cu atata dragoste si armonie, uite ca acum a disparut acea caldura familiala direct pe geamul balconului si a Daca acum o luna bradutul de Craciun era impodobit cu atata dragoste si armonie, uite ca acum a disparut acea caldura familiala direct pe geamul balconului si a Rating:
scroll to top