Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Dezbatere Friedrich-Ebert-Stiftung Romania în Cluj! Intră să vezi subiectul!

Dezbatere Friedrich-Ebert-Stiftung Romania în Cluj! Intră să vezi subiectul!

mzl.qsuuswkeLectorii Friedrich-Ebert-Stiftung Romania ajung în Cluj-Napoca pentru a organiza un eveniment, la care sunt așteptați numeroși clujeni: „Friedrich-Ebert-Stiftung Romania”.

Dezbaterea va avea loc vineri, ora 16.00, la Facultatea de Studii Europene Cluj-Napoca.

„În ultimii 15 ani s-au înregistrat temperaturile cele mai înalte din 2000 încoace; apa oceanelor e din ce în ce mai caldă și are aciditatea tot mai ridicată; avem dovezi științifice fără echivoc care atestă că principala cauză a încălzirii globale e arderea combustibililor fosili – cum putem oare reduce rapid emisiile?” arată oficialii FES, în invitația postată pe contul de FB.

În acest context, Friedrich-Ebert-Stiftung România organizează o dezbatere în cadrul seriei de evenimente Româna Sustenabilă, avându-l ca invitat pe Kevin Anderson, profesor la Universitatea din Manchester, la School of Mechanical, Aerospace and Civil Engineering (MACE).

12109069_1242324269118381_1067702270648259611_n

Dezbatere Friedrich-Ebert-Stiftung Romania în Cluj! Intră să vezi subiectul! Reviewed by on . Lectorii Friedrich-Ebert-Stiftung Romania ajung în Cluj-Napoca pentru a organiza un eveniment, la care sunt așteptați numeroși clujeni: „Friedrich-Ebert-Stiftun Lectorii Friedrich-Ebert-Stiftung Romania ajung în Cluj-Napoca pentru a organiza un eveniment, la care sunt așteptați numeroși clujeni: „Friedrich-Ebert-Stiftun Rating:
scroll to top