„Disneylandul rusesc”, aproape gata pentru inaugurare.

disneylandParcul de distracţii din Soci, oraşul care a găzduit Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014, îşi va deschide porţile primilor vizitatori în luna mai. Evenimentul de inaugurare a parcului supranumit şi „Disneylad rusesc” va avea loc la începutul lunii iunie, potrivit autorităţilor din Soci, citaţi de agenţia RIA Novosti.

„Mai mult de 18 atracţii vor fi puse la dispoziţia vizitatorilor odată cu deschiderea parcului”, potrivit administraţie din Soci. „Parcul a fost deschis pentru o perioadă de test în timpul Jocurilor Olimpice, oferind turiştilor doar şase puncte de atracţie”, au adăugat oficialii oraşului.

Numit de localnici şi „Disneyland al Rusiei”, Parcul Soci este amplasat în apropierea terenurilor unde s-au desfăşurat competiţiile olimpice, mai exact în imediata proximitate a solilor de patinaj şi hockey.

Preţurile biletelor de acces vor varia în funcţie de sezon, însă nu vor depăşi 1.500 de ruble (aproximativ 30 de euro). Viitorii vizitatori vor avea posibilitatea dea cumpăra bilete cu acces la toate atracţiile parcului de distracţii.

În ciuda numelui neoficial, inspirat de franciza americană internaţională Disneyland, atracţiile din Parcul Soci au fost construite potrivit decorurilor din poveştile ruseşti. sursa stire: yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.