Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Doi adolescenti din Cluj au fost prinsi după ce au injunghiat un tânăr

Doi adolescenti din Cluj au fost prinsi după ce au injunghiat un tânăr

injunghiatDoi tineri sunt cercetați de poliție pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce au fost implicați într-un scandal pe strada Gheorghe Șincai din Dej.

”În fapt, în noaptea de 01/02 mai .a.c., în jurul orei 01:00, cei doi tineri ar fi avut un conflict verbal cu un alt băiat în vârstă de 17 ani, din localitatea Apahida, judeţul Cluj, în timp ce se aflau pe strada Gheorghe Şincai din municipiul Dej”, potrivit IPJ Cluj.

Cei doi au început să îl lovească pe tânărul din Apahida, iar în timpul altercației victima a fost deposedată de un briceag, acesta fiind folosit de unul dintre agresori. Băiatul de 17 ani a suferit leziuni prin înţepare în zona spatelui, fără a-i fi pusă viaţa în pericol.

În urma sesizării, poliţiştii au identificat în scurt timp persoanele implicate, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi ,,lovire sau alte violenţe”.

Doi adolescenti din Cluj au fost prinsi după ce au injunghiat un tânăr Reviewed by on . Doi tineri sunt cercetați de poliție pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce au fost implicați într-un scandal pe strada Gheorghe Șinca Doi tineri sunt cercetați de poliție pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce au fost implicați într-un scandal pe strada Gheorghe Șinca Rating:
scroll to top