Donatorii de sânge şi toţi absolvenţii de Bacalaureat vor avea reduceri la preţul biletelor Untold

Donatorii de sânge, prin campania “Pay with blood” şi absolvenţii de Bacalaureat din acest an, prin “Bac de 10”, vor avea reduceri la preţul biletului, iar cei care obţin nota 10 primesc abonament gratuit, au anunţat organizatorii Untold, festival care va avea loc între 4 şi 7 august în Cluj-Napoca.

Pay with blood” şi “Bac de 10” sunt două dintre campaniile Festivalului Untold.

Astfel, toţi absolvenţii de Bacalaureat cu nota 10 vor primi abonamente gratuite, au anunţat organizatorii festivalului, printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, adăugând că această campanie va continua şi în acest an deoarece “perfomanţa în educaţie trebuie permanent încurajată”. De asemenea, cei care promovează examenul de final de liceu vor avea reduceri substanţiale.

O altă campanie reluată este “Pay with Blood”, care a avut în 2015 un impact uriaş în comunitate, scopul proiectului fiind încurajarea donării de sânge, dar şi tragerea unui semnal de alarmă cu privire la numărul mic de donatori din România.

Dacă anul trecut campania a fost realizată doar în două oraşe, Cluj şi Bucureşti, anul acesta proiectul va fi extins în toate marile centre universitare din România. “În plus, în parteneriat cu platforma ‘Şi Eu Donez’ ne propunem să lansăm un proiect unic în România, pornind de la nevoia de donare de sânge. Proiectul va fi lansat în luna iunie”, au mai anunţat organizatorii Untold.

În acelaşi timp, pentru a facilita accesul la obiectivele turistice importante din Transilvania, în acest an, cu brăţara de festival, oamenii vor putea obţine reduceri sau în unele situaţii chiar şi gratuitate în anumite zone de interes turistic.

Campanie “Transylvania All Inclusive” are ca scop promovarea zonei. În colaborare cu o agenţie de turism vor exista mai multe circuite turistice în Transilvania cu un ghid specializat.

Organizatorii festivalului amintesc faptul că Transilvania a fost situată de celebrul ghid turistic Lonely Planet, pe primul loc într-un top al regiunilor turistice din lume care merită vizitate în 2016. De aceea, scopul acestei campanii este să ofere şansa turiştilor să descopere în această zonă mai mult decât un festival.

Cu un nume amuzant, “Adopta un Untold-ist” este o altă campanie a festivalului prin care iniţiatorul, clujeanul Mihai Huţanu, îşi propune să dovedească faptul că oraşul Cluj Napoca este cel mai prietenos oraş din Europa. Proiectul a apărut ca o reacţie la numărul relativ scăzut de locuri de cazare comparativ cu cererea extrem de mare în perioada festivalului. Până la finalul campaniei, organizatorii îşi doresc să convingă cel puţin 8.000 de clujeni să-şi pună la dispoziţie locuinţa pentru festivalieri, reuşind să ofere astfel în jur de 10.000 de locuri de cazare.

Totodată, se poate asculta deja “primul radio al unui festival din România”, Radio Untold, online, pewww.untold.com, fiind “primul radio exclusiv cu muzică electro-dance din România”, potrivit comunicatului. În playlistul radioului se vor regăsi artiştii din festival dar şi ultimele noutăţi din domeniu.

Untold, desemntat “Best Major Festival 2015” şi “Brandul Anului în România” va aduce aceeaşi scenă, top cinci DJ ai lumii: Armin Van Buuren, Tiesto, Martin Garrix, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike şi Afrojack.

În perioada 4 – 7 august, la Cluj Napoca, vor urca pe cele zece scene ale Festivalului Untold peste 150 de artişti atât din România cât şi din întreaga lume. Până acum au fost vândute peste 45.000 de abonamente pentru cele patru zile de festival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.