Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Doua orase din Romania cu un nivel de trai mai bun decat la Londra sau Paris

Doua orase din Romania cu un nivel de trai mai bun decat la Londra sau Paris

Site-ul numbeo.com a creat un clasament al orașelor din lume cu cel mai bun nivel de trai. Pentru crearea acestui top s-a luat în calcul diferiți factori precum siguranţa, preţurile în funcţie de venituri, puterea de cumpărare a locuitorilor, sistemul de sănătate şi timpul petrecut în trafic.

cluj napoca nivel de trai

Topul se modifică însă în permanenţă, luând în calcul, spre exemplu, variaţiile zilnice ale nivelului de poluare, anunță businessmagazin.ro

Interesant este că în acest top se află două orașe din România, Timișoara și Cluj Napoca, care se situează mai sus decât metropole mari din Europa: Londra, Paris sau Roma.

clasament orase cluj napoca

Cel mai bine clasat oraș românesc este Timișoara, care ocupă locul 45 la nivel mondial și 20 la nivel European. Cluj Napoca se află pe locul 50 la nivel mondial și pe locul 24 la nivel European.

În acest top a mai intrat și capitala României, București, care se clasează pe locul 92, mondial, iar la nivel european se află pe locul 44.

Orașul cu cel mai bun nivel de trai din lume este capitala Australiei, Canberra, urmat de Melbourne, tot din Australia și Edinburgh, Marea Britanie.

Doua orase din Romania cu un nivel de trai mai bun decat la Londra sau Paris Reviewed by on . Site-ul numbeo.com a creat un clasament al orașelor din lume cu cel mai bun nivel de trai. Pentru crearea acestui top s-a luat în calcul diferiți factori precum Site-ul numbeo.com a creat un clasament al orașelor din lume cu cel mai bun nivel de trai. Pentru crearea acestui top s-a luat în calcul diferiți factori precum Rating:
scroll to top