Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Dovadă de omenie în Cluj-Napoca la UNTOLD. Gestul făcut de doi tineri după ce au găsit un telefon mobil

Dovadă de omenie în Cluj-Napoca la UNTOLD. Gestul făcut de doi tineri după ce au găsit un telefon mobil

August 8, 2016 1:07 pm by: A+ / A-

Untold 2016. Doi tineri au găsit, sâmbătă, 7 august, în a treia zi de festival, un telefon mobil pierdut la Untold. Cei doi tineri au predat telefonul găsit primei echipe de poliţişti pe care au văzut-o la festival.

646x404 (1)

„În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, posesoarea telefonului mobil a fost identificată. Acesteia i-a fost predat telefonul la punctul de informare organizat de Poliţia clujeană, context în care i-a întâlnit şi pe cei doi tineri, cărora le-a mulţumit pentru gestul lor“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Potrivit acesteia, telefonul pierdut de tânăra petrecăreaţă nu este singurul astfel de caz: la punctul de lucruri pierdute şi găsite, organizat în incinta festivalului, au fost predate de la carduri bancare, telefoane mobile, chei auto până la portmonee cu bani care îşi aşteaptă proprietarii.

 

Dovadă de omenie în Cluj-Napoca la UNTOLD. Gestul făcut de doi tineri după ce au găsit un telefon mobil Reviewed by on . Untold 2016. Doi tineri au găsit, sâmbătă, 7 august, în a treia zi de festival, un telefon mobil pierdut la Untold. Cei doi tineri au predat telefonul găsit pri Untold 2016. Doi tineri au găsit, sâmbătă, 7 august, în a treia zi de festival, un telefon mobil pierdut la Untold. Cei doi tineri au predat telefonul găsit pri Rating: 0
scroll to top