Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Dupa incidentul din decembrie, lucrarile la fatada fostului hotel Continental ( New York ) au inceput

Dupa incidentul din decembrie, lucrarile la fatada fostului hotel Continental ( New York ) au inceput

Dupa cum bine stim ca merg lucrurile in Romania, trebuie sa se intample o nenorocire pentru a trece la fapte. In luna decembrie a picat o bucata din cladira fostului hotel Continental care a ranit un trecator. Dupa mai bine de un deceniu, fatada fostului hotel Continental, cunoscut si ca hotel New York a intrat in lucrari pentru renovarea fatadei.

Hotel Continental Cluj Napoca

Ioan Bene, proprietarul cladirii fostului Hotel Continental a inceput lucrarile renovare a fatadei cladirii, in baza unei autorizatii emise de Primaria Cluj-Napoca. Lucrarile au fost accelerate dupa ce o bucata din hotel s-a desprins si a lovit o tanara care se afla pe strada Napoca.

“Am evaluat lucrarile la aproximativ 6 milioane de euro, pe care-i avem la dispozitie. Avem si aprobari de la trei banci, pentru diferenta de suma, in cazul ca ne depasim bugetul estimat. Proiectul a trecut de Ministerul Culturii, este la primarie. Urma doar sa rezolvam o problema cu parcarile, pentru care nu avem inca o solutie”, sustine Ioan Bene.

Dupa incidentul din decembrie, lucrarile la fatada fostului hotel Continental ( New York ) au inceput Reviewed by on . Dupa cum bine stim ca merg lucrurile in Romania, trebuie sa se intample o nenorocire pentru a trece la fapte. In luna decembrie a picat o bucata din cladira fos Dupa cum bine stim ca merg lucrurile in Romania, trebuie sa se intample o nenorocire pentru a trece la fapte. In luna decembrie a picat o bucata din cladira fos Rating:
scroll to top