Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Dupa multe sesizari, Politia locala a inceput sa aplice amenzi detinatorilor de animale care nu respecta regulamentul

Dupa multe sesizari, Politia locala a inceput sa aplice amenzi detinatorilor de animale care nu respecta regulamentul

Politia locala a Municipiului Cluj-Napoca a verificat zilele trecute modul in care se respecta regulamentul HCL nr. 354/2015 cu privire la detinerea cainilor si accesului persoanelor insotite de caini în Cluj-Napoca.

animale cluj”Aceste verificări au fost efectuate ca urmare a unui număr mare de reclamații transmise Poliției locale, atât de reprezentanții asociațiilor de proprietari, cât și de la proprietarii de câini, prin care se sesizează faptul că nu se respectă prevederile acestui regulament.

În urma verificărilor efectuate în ultima săptămână, au fost constatate o serie de nereguli, cum ar fi plimbarea câinilor fără lesă sau în locurile de joacă pentru copii, precum și nedeținerea de către proprietari a materialelor necesare pentru colectarea deșeurilor provenite de la animale. Astfel de situații au fost sesizate pe străzile Fabricii, Anina, A. Vlaicu, Oltului, Snagov, Unirii, Arieșului, Parcul Rozelor și Parcul Central”, a declarat biroul de presa al Primariei din Cluj-Napoca

Politia locala a aplicat 16 amenzi in valoare de 825 Ron detinătorilor de animale care nu au respectat regulamentul. Astfel de verificări sunt organizate periodic de Politia Locala, cu scopul mentinerii unui mediu curat.

Dupa multe sesizari, Politia locala a inceput sa aplice amenzi detinatorilor de animale care nu respecta regulamentul Reviewed by on . Politia locala a Municipiului Cluj-Napoca a verificat zilele trecute modul in care se respecta regulamentul HCL nr. 354/2015 cu privire la detinerea cainilor si Politia locala a Municipiului Cluj-Napoca a verificat zilele trecute modul in care se respecta regulamentul HCL nr. 354/2015 cu privire la detinerea cainilor si Rating:
scroll to top