Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Dupa trei zile de cautare, detinutul evadat a fost prins de politisti plimbandu-se linistit pe strada

Dupa trei zile de cautare, detinutul evadat a fost prins de politisti plimbandu-se linistit pe strada

August 17, 2016 7:11 am by: A+ / A-

Deținutul de 45 de ani care a evadat din arestul IPJ Cluj în cursul zilei de duminică, 14 august, a fost prins în Florești.

detinutCzika Laszlo, 45 de ani, a fost depistat marți seara, în jurul orei 22:00, în timp ce se plimba pe strada Cetății, din localitatea Florești, județul Cluj.

Procurorii fac cercetări pentru a afla cum a evadat și ce a făcut în cele două zile în care a fost liber.

”În paralel, ancheta internă continuă pentru a se stabili cu exactitate condițiile și împrejurările care au condus la producerea acestui incident. Totodată, un procuror efectuează activitatea de urmărire penală într-un dosar penal privind polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor la momentul incidentului”, precizează anchetatorii.

sursa: stiridecluj.ro

Dupa trei zile de cautare, detinutul evadat a fost prins de politisti plimbandu-se linistit pe strada Reviewed by on . Deținutul de 45 de ani care a evadat din arestul IPJ Cluj în cursul zilei de duminică, 14 august, a fost prins în Florești. Czika Laszlo, 45 de ani, a fost depi Deținutul de 45 de ani care a evadat din arestul IPJ Cluj în cursul zilei de duminică, 14 august, a fost prins în Florești. Czika Laszlo, 45 de ani, a fost depi Rating: 0
scroll to top