Thursday , 15 November 2018

Home » Evenimente » Durusa Summer Hills, un picnic intre prieteni

Durusa Summer Hills, un picnic intre prieteni

SumerHills2015-Final_lineupInițial un picnic între prieteni, Durușa Summer Hills a devenit în scurt timp unul dintre evenimentele cele mai îndrăgite de sfârșit de vară de pe scena festivalurilor open air underground din țară. În cele trei ediții de până acum festivalul a găzduit peste 150 de artiști, dj și performeri și peste 4000 de participanți, din țară și strainatate.

Punem mare valoare pe sunet și pe armonia lui. Din acest motiv ne-am preocupat de selectarea atentă a artiștilor a căror muzică se integrează perfect în peisaj și oferă contur festivalului. De asemenea, integrăm componenta artistică și creativitatea în euforia festivalului. Pe parcursul celor 3 zile de festival, sub razele perfecte ale soarelui de august, ne vom incanta simturile si vom descoperi firescul la o noua frecventa.

Durusa Summer Hills este un eveniment de dimensiuni moderate, din acest motiv pentru aceasta editie scoatem la vanzare un numar fix de 1000 de bilete in prefestival. Biletele de acces vor fi disponibile online si in locatiile partenere in intervalul calendaristic 1 iulie – 15 august. Pretul unui bilet presale este de 90 de lei si include accesul la toate facilitatile festivalului. La fata locului pretul biletului este de 150 de lei.

Pentru mai multe detalii privind line`up-ul si activitatile din cadrul Durusa Summer Hills, vizitati www.summerhills.ro

powered by DISPERSIE#Răspândim Idei

Durusa Summer Hills, un picnic intre prieteni Reviewed by on . Inițial un picnic între prieteni, Durușa Summer Hills a devenit în scurt timp unul dintre evenimentele cele mai îndrăgite de sfârșit de vară de pe scena festiva Inițial un picnic între prieteni, Durușa Summer Hills a devenit în scurt timp unul dintre evenimentele cele mai îndrăgite de sfârșit de vară de pe scena festiva Rating:
scroll to top