Thursday , 15 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Echipa României a ajuns la Cluj. Ce au declarat Halep, Niculescu şi Tecşor înaintea confruntării din Fed Cup

Echipa României a ajuns la Cluj. Ce au declarat Halep, Niculescu şi Tecşor înaintea confruntării din Fed Cup

Jucătoarea de tenis Simona Halep consideră că terenul de zgură de la Cluj-Napoca pe care se va desfăşura partida din FedCup împotriva Germaniei avantajează echipa României, sperând într-o victorie a naţionalei ţării noastre, transmite prosport.

image-2016-02-23-20817462-41-monica-niculescu-simona-halep

Întrebată, duminică seara, de corespondentul MEDIAFAX la sosirea pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj dacă jocul pe zgură avantajează echipa României, Simona Halep a spus că ei, personal, îi place zgura şi joacă destul de bine pe o astfel de suprafaţă.

„Din punctul meu de vedere, eu cred că da. Mie îmi place zgura, joc destul de bine pe zgură, vom vedea. Şi ele joacă bine, suntem la un nivel foarte ridicat, unde toate jucătoarele jucăm bine cam pe toate suprafeţele. Eu sper să fim mult mai încurajate decât ele şi să câştigăm, e tot ce ne dorim. Suntem o echipă puternică, mai solidă, valori mult mai apropiate şi cred că putem face un meci bun, să şi câştigăm. Nu este exclus, dar va fi un meci foarte greu”, a spus Halep.

Monica Niculescu a declarat la rândul său că este fericită că a ajuns la Cluj, oraş de care o leagă amintiri foarte frumoase.

„Ne dorim să facem o treabă bună, să sperăm că vom fi apte şi sănătoase. Data trecută publicul a fost senzaţional, ne-a ajutat foarte mult, m-am simţit incredibil şi de accea ne bucurăm că suntem la Cluj”, a spus Niculescu.

Căpitanul nejucător al echipei României, Alina Tecşor, a declarat şi ea că meciul împotriva Germaniei va fi unul echilibrat, echipa oaspete fiind una puternică.

„Suportul publicului contează foarte mult şi ne bazăm pe acest avantaj. Contează să facem un meci frumos şi ar fi frumos să încheiem cu o victorie”, a spus Tecşor.

Echipa de tenis feminin a României, fără Irina Begu, care va sosi marţi, a ajuns, duminică seară la Cluj-Napoca pentru partida din FedCup împotriva Germaniei care va avea loc în 16 – 17 aprilie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Echipa României a ajuns la Cluj. Ce au declarat Halep, Niculescu şi Tecşor înaintea confruntării din Fed Cup Reviewed by on . Jucătoarea de tenis Simona Halep consideră că terenul de zgură de la Cluj-Napoca pe care se va desfăşura partida din FedCup împotriva Germaniei avantajează echi Jucătoarea de tenis Simona Halep consideră că terenul de zgură de la Cluj-Napoca pe care se va desfăşura partida din FedCup împotriva Germaniei avantajează echi Rating:
scroll to top