Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Electric Castle incearca sa “rezolve” lunea de dupa festival libera !

Electric Castle incearca sa “rezolve” lunea de dupa festival libera !

May 31, 2016 7:00 am by: A+ / A-

Electric Castle s-a gandit la toate, inclusiv la ziua de luni, ziua in care nu se intampla miracole. Mai exact este vorba de o initiativa a celor de la Electric Castle care vine in ajutorul celor care si-au consumat energia la festival si vor fi nevoiti sa fie prezenti la munca.

Electric CastleOrganizatorii incearca sa convinga managerii ca ziua de luni, ziua de dupa Electric Castle sa fie libera pentru cei care au fost prezenti la festival, prin inrolarea acestora in campania #ElectricMonday, de pe site-ul http://unofficialpartners.com

“Suntem cu toții de acord ca lunea după festival e horror. Sunteți în drum spre job sau deja acolo și vă luptați cu mahmureala, oboseala și nostagia că s-a terminat Electric Castle. Așa că hai să facem lunea de după festival, zi liberă! Companii din toată țara, uniți-vă, dați-le liber angajaților voștri, după EC, iar noi vă facem Unofficial Partners! Detalii pe http://unofficialpartners.com ‪#‎electricmonday‬”

“Mondays are bad, but the Monday after Electric Castle is the worst. People are either on the road, either sleeping at the job. Either way, nobody wins.  So let’s celebrate the last day of the festival without worrying about the working day.”

Electric Castle incearca sa “rezolve” lunea de dupa festival libera ! Reviewed by on . Electric Castle s-a gandit la toate, inclusiv la ziua de luni, ziua in care nu se intampla miracole. Mai exact este vorba de o initiativa a celor de la Electric Electric Castle s-a gandit la toate, inclusiv la ziua de luni, ziua in care nu se intampla miracole. Mai exact este vorba de o initiativa a celor de la Electric Rating: 0
scroll to top