Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Elevii clujeni premiati cu medalia de aur la olimpiada nationala de matematica si informatica

Elevii clujeni premiati cu medalia de aur la olimpiada nationala de matematica si informatica

Elevii clujeni care s-au pregătit pentru Olimpiadele Naționale la Matematică și Informatică au câștigat trei medalii de aur, șapte de argint și cinci de bronz scrie Monitorul de Cluj

elevi clujeniLa Olimpiada Națională de Matematică, Dragoş Crişan (clasa a IX-a) și Maria Crăciun (clasa a XI-a) au obținut câte o medalie de aur și mențiuni din partea Ministerului Educației. Și Mihnea Leonte (clasa a VII-a), Mihnea Cuibus (clasa a XII-a), Diana Harambaș (clasa a VI-a) și Andrei Petridean (clasa a IX-a) au câștigat patru medalii de argint la faza națională. Ministerul Educației i-a premiat pe ultimii doi și cu mențiuni. Elevii clujeni premiați cu medalie de bronz la Olimpiada Națională de Matematică sunt Diana Jidavu (clasa a VI-a), Vlad Coroian (clasa a VIII-a) și George-Daniel Ile (clasa a VIII-a).

În acest an, județul Cluj va trimite cinci elevi în lotul național lărgit pentru Olimpiada Internațională de Matematică: pe Mihnea Leonte, Dragoș Crișan, Andrei Petridean, Maria Crăciun și Mihnea Cuibus.

Olimpiada Națională de Informatică

Dragoș Crișan (clasa a IX-a) a obținut performanța unei medalii de aur și a unei mențiuni la Olimpiada Națională de Informatică, în timp ce Bogdan Tudor Alexandru (clasa a IX-a), Vasile Lup (clasa a XII-a) și Sebastian Nechita (clasa a XII-a) au câștigat trei medalii de argint. Ultimii doi au fost premiați și cu mențiuni din partea Ministerului Educației. Totodată, Răzvan Horhat și Raul Rusu (ambii în clasa a X-a) au câștigat două medalii de bronz.

În lotul național lărgit pentru Olimpiada Internațională de Informatică, Clujul va fi reprezentat de Sebastian Nechita.

Sursa: http://www.monitorulcj.ro/educatie/52132-elevii-clujeni_-medalia%C5%A3i-cu-aur-la-olimpiada-de-matematica-%C5%9Fi-informatica#sthash.NY6dXcgQ.dpuf

Elevii clujeni premiati cu medalia de aur la olimpiada nationala de matematica si informatica Reviewed by on . Elevii clujeni care s-au pregătit pentru Olimpiadele Naționale la Matematică și Informatică au câștigat trei medalii de aur, șapte de argint și cinci de bronz s Elevii clujeni care s-au pregătit pentru Olimpiadele Naționale la Matematică și Informatică au câștigat trei medalii de aur, șapte de argint și cinci de bronz s Rating:
scroll to top