Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Emil Boc anunta noi locuri de munca la Porsche Engineering, deschisa la Cluj-Napoca

Emil Boc anunta noi locuri de munca la Porsche Engineering, deschisa la Cluj-Napoca

July 14, 2016 9:32 am by: A+ / A-

Primarul Emil Boc a participat la deschierea oficiala a filialei Posche Engineering din Cluj-Napoca, unde a anuntat ca vor fi disponibile noi locuri de munca in tehnologie.

emil boc porsche“Noi locuri de munca in tehnologie avansata: deschiderea la Cluj-Napoca a unei filiale a Porsche Engineering.
Am participat la deschiderea oficiala in Romania, la Cluj-Napoca, a unei filiale a Porsche Engineering Group, care este o subsidiara detinuta integral de producatorul de automobile sport Dr.Ing.h.c.F.Porsche AG, Stuttgart.
Compania isi propune sa creeze sute de locuri de munca in Cluj-Napoca.
Sediul din Cluj-Napoca al Porsche Engineering este specializat in dezvoltarea de software si in transformarea digitala a dezvoltarii de automobile, cu preocupare constanta pentru dezvoltarea integrala a autovehiculului.
“Numarandu-se printre cele mai inovatoare regiuni din Europa in materie de dezvoltare de software, Cluj – Napoca ofera firmei Porsche Engineering un teren propice pentru proiectarea de solutii orientate catre viitor”, au afirmat reprezentantii firmei germane.
In mesajul adresat, am subliniat dimensiunea de cercetare si inovare a Clujului si capacitatea orasului de a oferi forta de munca de inalta specializare prin intermediul universitatilor clujene. Nu in ultimul rand, am precizat preocuparea municipalitatii clujene pentru standardele europene in materie de calitate a vietii – standarde atat de necesare pentru atragerea si mentinerea investitorilor in oras.
Mult succes Porche Engineering
la Cluj-Napoca!”
a scris Emil Boc.

Emil Boc anunta noi locuri de munca la Porsche Engineering, deschisa la Cluj-Napoca Reviewed by on . Primarul Emil Boc a participat la deschierea oficiala a filialei Posche Engineering din Cluj-Napoca, unde a anuntat ca vor fi disponibile noi locuri de munca in Primarul Emil Boc a participat la deschierea oficiala a filialei Posche Engineering din Cluj-Napoca, unde a anuntat ca vor fi disponibile noi locuri de munca in Rating: 0
scroll to top