EURO 2016: ROMÂNIA – ELVEŢIA de la ora 19.00. “Ne aşteaptă un meci cu o echipă valoroasă, trebuie să fim concentraţi şi motivaţi”

ROMÂNIA – ELVEŢIA este cel de-al doilea meci al tricolorilor la Euro 2016, după deschiderea cu Franţa (scor 1-2). ROMÂNIA – ELVEŢIA se joacă miercuri, de la ora 19.00, pe stadionul Parc des Princes din Paris şi va fi transmis de Pro TV şi Dolce Sport.

România vine după înfrângerea din meciul inaugural de la Euro 2016, 1-2 cu Franţa tot la Paris, în timp ce Elveţia vine după victoria, 1-0, cu Albania. La o oră după finalul meciului ROMÂNIA – ELVEŢIA începe Franţa – Albania, cealaltă partidă din grupa A de la Euro 2016.

Anghel Iordănescu, selecţionerul naţionalei României, a participat, marţi, la conferinţa de presă premergătoare meciului de miercuri cu Elveţia, al doilea de la Euro, şi a dezvăluit că a lucrat la refacerea moralului jucătorilor, dar şi că primul “11” pentru meciul cu elveţienii este deja conturat.

În ciuda evoluţiei bune, România a pierdut, săptămâna trecută, meciul de deschidere al Campionatului European, cu Franţa, scor 1-2, după ce Dimitri Payet a marcat un gol spectaculos în ultimul minut de joc. Anghel Iordănescu a declarat că, după partidă, principala preocupare a staff-ului său a fost refacerea fizică şi mentală a jucătorilor.

“Aş vrea să spun că după meciul cu Franţa principala noastra problemă a fost refacerea: fizică şi mentală. Sper să vedem mâine că am reuşit să facem acest lucru. Am reuşit în startul primei reprize, dar şi în cea de-a doua, să facem un joc bun. În final, a trebuit să acceptăm că Franţa a câştigat jocul. Ne aşteaptă un meci cu o echipă valoroasă, trebuie să fim concentraţi. Este un meci foarte important pentru echipa noastră naţională. În ceea ce priveşte primul “11”, este deja conturat.(gandul)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.