Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Dumbrava Copiilor organizează unul dintre cele mai mari evenimente din Cluj dedicat Familiei și Copiilor

Dumbrava Copiilor organizează unul dintre cele mai mari evenimente din Cluj dedicat Familiei și Copiilor

 Evenimentul se numeşte LIFE 1 va avea loc la Sala Polivalentă, Duminică 3 Aprilie 2016 între olrele 10:00 – 18:00.

dumbraca copiilor clujDumbrava Copiilor este o companie realizată de părinţi către părinţi, ce oferă o mână de ajutor comunităţii de familii din Cluj şi nu numai printr-un acces usor şi rapid la informaţii esentiale necesare în viaţa de zi cu zi.

Oferim sfaturi generale de la profesionişti, servicii din domenii diverse precum: educaţie, timp liber, mâncare, evenimente şi multe altele. Dorinţa noastră este de a aduce şi a centraliza tot ce e mai bun pe piaţă la un loc pentru a reduce timpul pierdut căutand servicii. În speranţa că prin acest serviciu părinţi se pot bucura de mai mult timp de ce e important, de familie.

Prin acest festival sărbătorim VIAŢA de familie în toate aspectele sale unde vă aducem soluţii şi oportunități în diverse domenii utile, cât şi să întâlniţi companii de renume din Cluj și din România care vor fi la dispoziția dumneavoastră gata să vă ajute și să ofere informații folositoare din domenii de specializare precum: medical, educație, divertisment, esentiale şi multe altele!

La Dumbrava Copiilor LIFE 1 ve-ţi găsi:

ACTIVITATI: pentru vizitatori de toate varstele pe tot parcursul zilei dedicate Copiilor precum ateliere pe diverse teme distractive şi utile, oferite de companii de renume in Cluj din domeniul sportului, artelor, dansului, educaţiei şi nu numai. De asemenea veţi găsi un parc de distracţie pe interior, face painting, animatori şi multe altele!

BAZAAR: unde vă aşteaptă un spațiu încăpător de peste 200 de standuri pentru comercianţi şi părinţi să vândă, pentru vizitatorii, lucruri utile și accesorii pentru copii mici şi mari şi chiar adulti.

CONFERINTE: şi Workshop-uri pentru părinţi şi viitori părinţi pe teme diverse şi atât de utile familiilor moderne dornice să-şi îmbunătăţească stilul de viaţă. Sustinute de la specialişti în domeniul Medical, Lamaze, Parenting, Psihologie, Educatie, Nutritie şi multe altele!

DIVERTISMENT: spectacole variate de şcenă pentru copii de diverse vârste Oferite de: Magie – Stefan Levente, Teatru de Păpuşi – Animaart – Scufiţa Roşie, Spectacol de Dans –TDance, Concert Rock – Rock Academy, Concert Muzică – Armonia Music, Talent Show – Caravana Veseliei, Demonstraţie de Rebound – Minute de Mişcare şi Fashion Show – Asociaţia Cealaltă.

EXPO: cu cele mai de renume companii din Cluj şi România gata să vă ofere soluţii, informaţii şi oportunităţi pentru familia şi copiii dumneavoastră din toate domeniile utile precum: Medical, Educaţie, Divertisment, Artă, Psihologie, Nutritie, Îmbrăcăminte şi nu numai!

Pentru orice informaţii şi detalii ne puteţi contacta: 0743 674 356

Pentru înscrieri la Bazaar ne puteţi contacta: 0741 939 928 sau 0743 099 926

Vă așteptăm cu mic cu mare la cea mai mare sărbătoare dedicată familiei: DUMBRAVA COPIILOR LIFE!

Dumbrava Copiilor organizează unul dintre cele mai mari evenimente din Cluj dedicat Familiei și Copiilor Reviewed by on .  Evenimentul se numeşte LIFE 1 va avea loc la Sala Polivalentă, Duminică 3 Aprilie 2016 între olrele 10:00 – 18:00. Dumbrava Copiilor este o companie realizată  Evenimentul se numeşte LIFE 1 va avea loc la Sala Polivalentă, Duminică 3 Aprilie 2016 între olrele 10:00 – 18:00. Dumbrava Copiilor este o companie realizată Rating:
scroll to top