Explozie puternică într-un apartament din cartierul Grigorescu! 3 persoane au fost rănite!

O explozie puternică a avut loc duminică dimineaţă într-un bloc din Cluj-Napoca, din cartierul Grigorescu. Se pare că explozia se datorează scurgerilor de gaze. Trei persoane au ajuns la spital, una dintre ele cu răni grave.

Explozia s-a produs într-un apartament situat la parterul unui bloc cu zece etaje din cartierul Grigorescu. Apartamentul respectiv a fost distrus, iar alte două locuinţe din vecinătate au fost afectate. De asemenea, au fost avariate cinci maşini care erau parcate în faţa locuinţei.

In urma incidentului, trei persoane au ajuns la spital. Printre victime se află, o femeie de 30 de ani, care se afla în apartamentul unde s-a produs explozia. Femeia se pare ca are arsuri grave pe o mare parte a corpului, a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Alte două persoane, aflate în locuinţele alăturate celui în care a avut loc explozia, au răni minore şi primesc îngrijiri la spital.

Din primele informaţii, cauza incendiului ar fi o scurgere de gaze.

Vecinii spun că au făcut mai multe plângeri la compania care furnizează gaz în Cluj-Napoca din cauza scurgerilor existente şi că anul trecut ar fi avut loc intervenţii. Din păcate, se pare însa că până în prezent situaţia nu a fost remediată de compania de gaz, în ciuda plângerilor, fapt ce a condus la explozia imobilului.

Reamintim că tot în această săptămană, în data de 18 februarie, a avut loc un incident identic în cartierul Mărăşti, soldat cu rănirea unei persoane în vârstă. Vezi mai multe detalii AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.