Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Explozie puternica intr-un apartament din Marasti ! Proprietara a fost ranita grav

Explozie puternica intr-un apartament din Marasti ! Proprietara a fost ranita grav

Explozie în această dimineaţă, 18 februarie 2016, la un apartament în Mărăşti de pe str. Bârsei, cauzată, cel mai probabil, de o acumulare de gaze scrie Radiocluj

explozie marastiO femeie în vârstă a fost rănită şi în acest moment se află la spital pentr a i se acorda îngrijiri. Explozia a cauzat mai multe pagube la apartamentul în care s-a produs dar şi la cele vecine. Au fost sparte mai multe geamuri, a fost afectat interioul locuinţei în care s-a produs explozia dar şi o uşă de intrare, într-unul din apartamentele aceleeaşi scări.

Când am auzit bubuiala am deschis geamul şi am văzut la vecina geamul spart şi la mine geamurile sparte… Am ieşit afară şi am văzut dezastrul. Eu stau chiar vizavi, la 20 de metri, cât e între blocuri. Proprietarul a vrut să aprindă aragazul şi atunci a explodat, ne-a povestit unul dintre cei afectaţi de explozie.

Eu numai explozia am auzit-o. Stau la etajul unu, aici, când mă uit… vai de mine! Când s-a produs explozia era ora 8 fără un sfert, chiar m-am uitat la ceas. La 8 fix erau deja aici şi salvarea şi pompierii şi poliţia. Au venit şi cei de la gaz. La 8 şi un sfert au şi dus-o pe pacientă, a adăugat o femeie care stă în imediata apropiere a apartamentului afectat.

Şi parbrizele maşinilor aflate în imediata vecinătate a imobilului au fost sparte de explozie.

Potrivit reprezentanţşilor ISU, deflagraţia a fost urmată şi de un incendiu, care a fost rapid stins de vecini înainte de sosirea pompierilor.

Mihai Miclăuş

Foto: RadioCluj

Explozie puternica intr-un apartament din Marasti ! Proprietara a fost ranita grav Reviewed by on . Explozie în această dimineaţă, 18 februarie 2016, la un apartament în Mărăşti de pe str. Bârsei, cauzată, cel mai probabil, de o acumulare de gaze scrie Radiocl Explozie în această dimineaţă, 18 februarie 2016, la un apartament în Mărăşti de pe str. Bârsei, cauzată, cel mai probabil, de o acumulare de gaze scrie Radiocl Rating:
scroll to top