Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Facultatea de Geografie UBB Cluj-Napoca

Facultatea de Geografie UBB Cluj-Napoca

Facultatea de Geografie Cluj-Napoca

facultatea de geografieAdresa: Str. Clinicilor nr 5-7,  se poate ajunge la facultate si de pe strada Piezisa sau Hasdeu.

Telefon: 0264-592214

Facultatea de geografie este situata intr-o zona extrem de buna pentru tineret,  fiind aproape de strada Piezisa, o strada vie plina de localuri de jos pana sus, Cafenele, Baruri, Magazine alimentare, Restaurante, Pizzerie, Fast-Food, Internet Cafe, Xerox, Solar :)  , celemai multe sunt barurile, de aceea predomina viata de noapte si distractia. Totodata este si inconjurata de Camine studentest deci daca va ganditi sa stati in camin prin zona hasdeu o sa aveti in apropiere aproape tot ce va doriti.

 

Mai multe detalii despre facultate gasiti pe site-ul lor:  Geografie.ubbcluj.ro

Facultatea de Geografie UBB Cluj-Napoca Reviewed by on . Facultatea de Geografie Cluj-Napoca Adresa: Str. Clinicilor nr 5-7,  se poate ajunge la facultate si de pe strada Piezisa sau Hasdeu. Telefon: 0264-592214 Facul Facultatea de Geografie Cluj-Napoca Adresa: Str. Clinicilor nr 5-7,  se poate ajunge la facultate si de pe strada Piezisa sau Hasdeu. Telefon: 0264-592214 Facul Rating:
scroll to top