Saturday , 19 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Felicitari! O eleva din Cluj a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge

Felicitari! O eleva din Cluj a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge

Cluj-Napoca, 24 februarie 2016 O eleva a Transylvania College, singura scoala din Romania acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge la Limba Franceza, distinctie ce ii deschide usile catre cele mai bune universitati din Marea Britanie. Cu toate acestea, ea a decis sa isi continue studiile in Romania scrie Bzc.

High School Transylvania College

High School Transylvania College

Maria Bega, eleva in ultimul an de liceu in cadrul Transylvania College, a primit certificatul pentru “Cel mai bun rezultat din lume” pentru unul dintre examenele finale sustinute in acest an, la nivelul AS.

Premiile Cambridge “Top in the World” sunt oferite elevilor din intreaga lume care sustin examene Cambridge la disciplinele studiate in liceu si care obtin cele mai bune rezultate pe plan global la una dintre disciplinele de examen.

Certificatul Cambridge pentru cel mai bun rezultat din lume este considerat un pasaport al succesului in lumea academica, deoarece ii poate deschide cu usurinta portile unora dintre universitatile de top din lume. Deja, Maria a primit oferte de la toate universitatile la care a aplicat, printre care St. Andrew (cunoscuta ca lider mondial in educatie si situata in top 1% universitati mondiale), Nottingham, Liverpool, Cardiff, Bristol.

Cu toate acestea, Maria a decis sa isi continue studiile in Romania, la Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, deoarece se pregateste pentru o cariera in Neurostiinte Cognitive.

“Inca din primii ani la Transylvania College, Maria si-a exprimat interesul de a se implica in proiectele scolii, ca membra a echipei de ambasadori si media, dar si in activitati de voluntariat, contribuind inclusiv la construirea unei case pentru o familie in proiectul Habitat for Humanity. Este un exemplu pentru toti elevii nostri si, odata cu acest rezultat, va ramane un reper si o sursa de inspiratie pentru generatiile care ii vor urma”, a declarat Ruxandra Mercea, director executiv Transylvania College.

Felicitari! O eleva din Cluj a obtinut cel mai mare punctaj din lume la un examen Cambridge Reviewed by on . Cluj-Napoca, 24 februarie 2016 O eleva a Transylvania College, singura scoala din Romania acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, a obtinut c Cluj-Napoca, 24 februarie 2016 O eleva a Transylvania College, singura scoala din Romania acreditata pe curriculum romanesc si curriculum Cambridge, a obtinut c Rating:
scroll to top