Wednesday , 16 January 2019

Home » Din Oraș / Județ » Ferma de pui din Floreşti se închide! Poliţia Locală a amendat-o cu 20.000 de lei

Ferma de pui din Floreşti se închide! Poliţia Locală a amendat-o cu 20.000 de lei

July 22, 2016 7:56 am by: A+ / A-

De miercuri, 27 iulie, ferma de pui din Floreşti se va închide până la obţinerea unei noi autorizaţii de mediu. Un nou control cerut de edilul din comună s-a făcut joi, 21 iulie, şi s-a descoperit că firma îşi desfăşura activitatea fără a avea acte legale.

Poliţia locală din Floreşti a amendat conducerea fermei de pui cu 20.000 lei, maximum prevăzut de lege şi a dispus intrarea în legalitate, adică obţinerea autorizaţiei integrate de mediu în termen de 15 zile.  „La controlul de astăzi s-a constatat faptul că nu mai sunt pui în spaţiul de creştere, iar aşternutul specific nu mai există în mai multe locaţii.

La începutul acestei luni Garda Naţională de Mediu, Comisariatul Judeţean Cluj a dispus interzicerea operării după terminarea actualului ciclu de producţie, până la obţinerea unei autorizaţii integrate de mediu“, susţine primarul din Floreşti, Horea Şulea. Potrivit acestuia, data şi locul unde se va organiza dezbaterea publică pe care firma e obligată prin lege să o organizeze pentru obţinerea unei noi autorizaţii vor fi anunţate din timp, informează Adevărul.

Ferma de pui din Floreşti se închide! Poliţia Locală a amendat-o cu 20.000 de lei Reviewed by on . De miercuri, 27 iulie, ferma de pui din Floreşti se va închide până la obţinerea unei noi autorizaţii de mediu. Un nou control cerut de edilul din comună s-a fă De miercuri, 27 iulie, ferma de pui din Floreşti se va închide până la obţinerea unei noi autorizaţii de mediu. Un nou control cerut de edilul din comună s-a fă Rating: 0
scroll to top