Tuesday , 20 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Fermele de pui “Amareto” din Floresti se vor vinde ! Afla ce se va construi in loc la acestea

Fermele de pui “Amareto” din Floresti se vor vinde ! Afla ce se va construi in loc la acestea

May 31, 2016 10:41 pm by: A+ / A-

De aproximativ trei luni, familia Coborzan negociaza in mare secret vinderea Fermei de Pui, respectiv a halelor de pe strada Eroilor.

ferma de pui amareto

In cursul zilei de ieri, arhitectul desemnat de catre Grupul Financiar sa se ocupe de aprobarea tuturor documentatiilor i-a soilicitat sefului Biroului Urbanism din cadrul Primariei Floresti, arhitect Alexandru Ladariu, emiterea mai multor documente, inclusiv  planse topo, cu zona in care (inca) functioneaza ferma.

Din informatiile noastre, arhitectul grupului financiar a solicitat documentele din postura de reprezentant al noului proprietar pentru obtinerea unui Certificat de Urbanism.

In locul Fermei de Pui “Amareto”, respectiv a halelor, se va ridica un Mall!

Floresti24.ro ne prezinta imagini cu Box Mall-ul care urmeaza a fi ridicat de catre Grupul Financiar care a achizitionat locatia.

Contactat telefonic, primarul Horia Sulea a confirmat informatiile noastre si a mentionat ca in cursul acestei seri va da un comunicat de presa vis-a-vis de acest subiect.

P.S. REVENIM CU AMANUNTE!

Codin SAMOILA

Sursa: Floresti24.ro

Fermele de pui “Amareto” din Floresti se vor vinde ! Afla ce se va construi in loc la acestea Reviewed by on . De aproximativ trei luni, familia Coborzan negociaza in mare secret vinderea Fermei de Pui, respectiv a halelor de pe strada Eroilor. In cursul zilei de ieri, a De aproximativ trei luni, familia Coborzan negociaza in mare secret vinderea Fermei de Pui, respectiv a halelor de pe strada Eroilor. In cursul zilei de ieri, a Rating: 0
scroll to top