Wednesday , 12 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » Florin Piersic: “Implinesc de 4 ori 20 de ani… Se poate voi in gluma asta sa credeti ca eu am 80 de ani?”

Florin Piersic: “Implinesc de 4 ori 20 de ani… Se poate voi in gluma asta sa credeti ca eu am 80 de ani?”

Unul dintre cei mai mari actori romani,pe care avem onoarea sa il intalnim in viata, Florin Piersic, implineste astazi 80 de ani. Maestrul s-a intalnit aseara cu fanii din Cluj, chiar la cinematograful care ii poarta numele. A fost la fel de plin de viata ca intotdeauna, a glumit si a facut poze cu cei care au venit sa ii ureze la multi ani si le-a marturisit ca pasiunea pentru actorie a inceput inca din liceu.

florin-piersic-432151l“Implinesc de 4 ori 20 de ani si sa va fie rusine ca tot timpul imi spuneti La multi ani! Unde vreti sa ma duc, sa implinesc 92 si atunci o sa vin si eu hai noroc, buna ziua! Se poate ma? Se poate voi in gluma asta sa credeti ca eu am 80 de ani?” spune Florin Piersic.

Florin Piersic voia sa devina medic veterinar ca tatal sau, dar planurile s-au schimbat dupa ce, in liceu, la serbarea de sfarsit de an, a recitat “Nebuna” de George Cosbuc. In cei peste 50 de ani de cariera, Florin Piersic a interpreat roluri legendare.

Florin Piersic a fost invitatul extraordinar al lui Rareş Bogdan, la emisiunea Jocuri de Putere, de la Realitatea TV.
“Sunt enorm de multe bucurii în meseria aceasta. Din păcate, le primeşti prea târziu. Şi, din păcate, publicul te şi uită. Ceea ce n-aş vrea să faceţi cu mine, v-o spun acum.

Pentru că eu, Florin, nu actorul Piersic, nu cel mai iubit actor, ci omul Piersic, cu care vorbiţi oriunde vă întâlniţi, vă rog să mă bateţi pe umăr oriunde mă vedeţi, sunt al dumneavoastră şi ştiţi de ce?

Pentru că dumneavoastră m-aţi făcut Florin Piersic, dumneavoastră, publicul, m-aţi împins înainte cu sentimentele pe care le-aţi avut pentru mine, pentru piesele în care am jucat, pentru filmele în care am jucat. Nu multe filme, dar am jucat în 60 de piese de la 22 de ani şi până la 76, când am început să joc “Străini în noapte”.

 

Florin Piersic: “Implinesc de 4 ori 20 de ani… Se poate voi in gluma asta sa credeti ca eu am 80 de ani?” Reviewed by on . Unul dintre cei mai mari actori romani,pe care avem onoarea sa il intalnim in viata, Florin Piersic, implineste astazi 80 de ani. Maestrul s-a intalnit aseara c Unul dintre cei mai mari actori romani,pe care avem onoarea sa il intalnim in viata, Florin Piersic, implineste astazi 80 de ani. Maestrul s-a intalnit aseara c Rating:
scroll to top