Sunday , 18 November 2018

Home » Din Oraș / Județ » Fost preşedinte al Consiliului Județean Cluj: ”Tinerii frumoşi şi sclavi îşi merită soarta. UNTOLD invocă Antihristul”

Fost preşedinte al Consiliului Județean Cluj: ”Tinerii frumoşi şi sclavi îşi merită soarta. UNTOLD invocă Antihristul”

August 10, 2016 2:15 pm by: A+ / A-

Fostul preşedinte al CJ Cluj Mihai Seplecan,  demis de la şefia Consiliului Județean şi exclus din PNL, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa festivalului Untold şi a celor aproximativ 300.000 de tineri care au participat.

 Tinerii frumosi si sclavi au uitat cand urlau dupa Colectiv ca vroiau spitale, acum sunt de acord ca megacorporatiile satanico-masonice sa cheltuiasca milioane de euro pe aducerea unor artisti membri illuminati, ei sustinand prin cumpararea biletelor acest megaritual MASONIC. Pai nu isi merita soarta atunci? La acest eveniment se vehiculeaza pe langa invocarea AntiHristului ( asta inseamna titlul UNTOLD- pentru cunoscatori) spalarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei si sume enorme de bani.
In momentul actual, omul nu este altceva decât un robot în carne și oase un suflet mort într-un corp încă viu dar plin de boli și păcate. Toată construcția socială actuală, bazată pe competiție și pe libertinajul ăsta defect, nu face decât să ne îndepărteze de ceva sacru, pur.
[…]
Demență în masă, livrată prin televizor, ziare, filme, muzica, internet, școală, cluburi, etc. Apoi, aceste persoane cu sufletul vândut diavolului care îți explică , cum e perfect normal într-o societate modernă să întreții relații sexuale între persoane de acelasi sex, să te droghezi, să fumezi, să bei peste măsura, să furi, să minți, etc. In alte tari au legalizat sexul cu animalele, necrofilia si multe altele. Și uite așa, rămânem fără bărbați și apar tot felul de băieței caraghioși, fițoși, figuranți. Așa a apărut femeia care este puternică doar cu cracii goi, deschiși și țâțe puse, botoxată, disperată după un bătrân și burtos potent financiar. Morți ce respiră, cam la asta se reduce societatea românească. Ce să mai zice ce există in alte țări. Destul de greu de readus la viața acești roboți. Toate sunt lumești, trecătoare si deșertăciune.
Nu judec și nu condamn viața nimanui, pur și simplu cineva trebuie să le spuna locul în care se afla și derapajul sufletesc ce crește în ei. De aici vine totul de la suflet. Nimeni nu mai este linistit, fericit, mulțumit, împlinit. Oare de ce??? Nu vad un viitor strălucit, vor urma perioade grele cu războaie, foamete, greutati, certuri, răutăți, dezbinări si destrăbălare totala. Dar bucuroși le ducem toate.
Vreau să știți că cea mai bună zi în care trebuie să încercați să vă schimbați viața este ziua de azi.
Mâine nu va aparține, doar Domnul e stăpân peste ea. Și stati liniștiți cei care imi scrieți, mă întreabati, mă judecati, mă huliți sau mă condamnați, nu dorm în biserică, dar m-am trezit cu rugăciuni și adorm cu ele????.
Pace vouă si sufletelor voastre! Amin

Postarea a strâns peste 1300 de Like-uri, peste 700 de comentarii majoritatea fiind critice la adresa politicianului şi peste 800 de distribuiri.

Fost preşedinte al Consiliului Județean Cluj: ”Tinerii frumoşi şi sclavi îşi merită soarta. UNTOLD invocă Antihristul” Reviewed by on . Fostul preşedinte al CJ Cluj Mihai Seplecan,  demis de la şefia Consiliului Județean şi exclus din PNL, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa festivalului Fostul preşedinte al CJ Cluj Mihai Seplecan,  demis de la şefia Consiliului Județean şi exclus din PNL, a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa festivalului Rating: 0
scroll to top