Tuesday , 11 December 2018

Home » Din Oraș / Județ » FOTO: Accident grav in cartierul Zorilor in care au fost implicate 3 masini

FOTO: Accident grav in cartierul Zorilor in care au fost implicate 3 masini

Un accident in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc in aceasta dupa-amiaza in cartierul Zorilor din Cluj-Napoca, la intersectia strazii Observatorului cu strada Republicii.

Conform primelor informatii ale martorilor, se pare ca accidentul s-a produs pe fondul neatentiei. Soferul aflat la volanul masinii Peugeot a intentionat sa vireze la stanga, pe strada Republicii, necordand prioritate autovehiculelor care circulau din sens opus si astfel fiind lovit violent de un autoturism marca Hyundai.

In accident au fost implicate trei masini, insa fericire in urma impactului nu au rezultat vatamari corporale, ci doar daune materiale.

In momentul de fata politistii se afla la fata locului si cerceteaza imprejurarile producerii accidentului rutier.

 

FOTO: Accident grav in cartierul Zorilor in care au fost implicate 3 masini Reviewed by on . Un accident in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc in aceasta dupa-amiaza in cartierul Zorilor din Cluj-Napoca, la intersectia strazii Observator Un accident in care au fost implicate trei autoturisme a avut loc in aceasta dupa-amiaza in cartierul Zorilor din Cluj-Napoca, la intersectia strazii Observator Rating:
scroll to top